Hayrabolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu\'dan Kısa Kısa

Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor.

25.09.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayrabolu Belediyesi, ilçedeki çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor.

Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Alagöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin temiz ve örnek yapısını korumak amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çöp konteynerlerinin dezenfekte edildiğini belirtti.

Yıkama ve dezenfekte aracıyla kirlenen çöp konteynerlerini anında yıkayıp dezenfekte ederek çürümesini ve ilaçlama yaparak da zararlı haşerelerin çoğalmasını önlediklerini anlatan Alagöz,  zamanla kirlenen çöp konteynerlerinin tazyikli suyla yıkanmasının ardından ilaçlandığını, ayrıca bakım ve onarımının yapıldığını sözlerine ekledi.

Kurban Bayramı'na doğru

Hayrabolu ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mezarlıkların temizliğine başlandı.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, yaptığı açıklamada, ilçedeki tüm mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının başladığını belirtti.

Mezarlıkların içindeki yabani ot ve diğer tadilat çalışmalarına hız verildiğini ifade eden Altayoğlu, Kurban Bayramı'na kadar temiz ve düzenli hale getirmek için çalıştıklarını kaydeden Altayoğlu, mezarlıkların her zaman temiz ve düzenli olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Okul servis sürücülerine bilgilendirme toplantısı

Hayrabolu'da okul servis sürücülerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik polisleri, Sadi Kıyak Öğretmenevi Toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında, öğrencilerin ulaşımını sağlayan okul servisi sürücülerine, trafik kuralları, çocukların güvenliği, uyulması gereken kurallar ve benzer konularda bilgi verdi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayrabolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement