Hayrabolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu'da yol yapım çalışmaları sürüyor.

14.02.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayrabolu'da yol yapım çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yol yapım planlamalarına mahalleye dönüşen tüm köyleri dahil ettiklerini belirterek, köylerin üzerinde önemle durduklarını kaydetti.

Vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirten Altayoğlu, "Belediye olarak  tüm mahallerimize büyük önem veriyoruz. Şalgamlı ve Çerkezmüsellim mahallerimizde yol  yapım çalışmalarına başladık. Halkın taleplerini bir bir yerine getirmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Yol yapım çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Hayrabolu Sanayi Sitesine yeni iş yerleri

Hayrabolu Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin yeni iş yeri inşaatının çalışması devam ediyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Demir, sanayi sitesine ait 8 iş yeri inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Sitede 240 parselde, 130 ortak ve yaklaşık 700 çalışanla ilçe ekonomisine katkı sağladıklarını söyleyen, Demir şöyle konuştu:

"İlçemizin müteşebbis ve sanayi altyapısını, kültürünü, yakaladığı pozitif gelişmeyi daha yukarılara taşımak amacıyla büyütmeyi ve geliştirmeyi amaçladığımız sanayi sitemizde, 200 metrekare kapalı, 180 metrekare açık iş yerlerimizin inşaat çalışması devam ediyor. Sanayimizi geliştirmeyi planladığımız bu projelerle, ilçemizin gelişmesine ve işsizliğin bir nebze azalmasına yardımcı olacağına inanıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayrabolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement