Hayvan Barınağına Bırakılan Eşek Tedavi Edildi - Son Dakika
Güncel

Hayvan Barınağına Bırakılan Eşek Tedavi Edildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hayvan barınağına bırakılan eşekten detay görüntü- Ortaca Hayvan Dostları Derneği Başkanı Türkan Dağdelen'in konuşması- Hayvan barınağından görüntüler- Dağdalen'in tedavi edilen eşekle ilgilenmesi Hayvan barınağına bırakılan eşek tedavi edildi- Ortaca Hayvan Dostları Derneği Başkanı Dağdelen: - "Zaman zaman katır, eşek gibi hayvanlar da getiriliyor.

29.07.2015 20:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hayvan barınağına bırakılan eşekten detay görüntü- Ortaca Hayvan Dostları Derneği Başkanı Türkan Dağdelen'in konuşması- Hayvan barınağından görüntüler- Dağdalen'in tedavi edilen eşekle ilgilenmesi Hayvan barınağına bırakılan eşek tedavi edildi- Ortaca Hayvan Dostları Derneği Başkanı Dağdelen: - "Zaman zaman katır, eşek gibi hayvanlar da getiriliyor. Senelerce yük taşıtıyorlar, yaşlanınca hastalandığı zaman terk ediliyorlar" Muğla'nın Dalaman ilçesinde Ortaca Hayvan Dostları Derneğinin (HAYDOS) barınağına bırakılan hasta ve yaşlı eşek tedavi edildi.HAYDOS Başkanı Türkan Dağdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, bakım evinin yaklaşık 500 köpek ve 150 kediye "ev sahipliği" yaptığını söyledi.Barınağa bakıma ihtiyacı olan kedi ve köpekler getirildiğini, kimi zaman da hasta ve yaşlı eşek, katır ve ineklerin "Kesin köpeklere verin" denilerek kapıya bırakıldığını anlatan Dağdelen, "Ne yazık ki zaman zaman böyle katır, eşek gibi hayvanlar da getiriliyor. Köylü, işi bittiğinde acımasız bir şekilde bunları ölüme terk ediyor. Senelerce yük taşıtıyorlar, yaşlanınca hastalandığı zaman terk ediliyorlar" dedi.Dağdelen, kapıya bırakılan hasta ve yaşlı eşeğin de barınakta tedavi edildiğini belirterek, "İnsanlar burada her türlü hayvanın bakıldığını düşünüyor. Buraya kaplumbağa, yırtıcı kuşlar, yaban domuzu geliyor. Vatandaşa herhangi bir şey söyleyemiyoruz. Bizim koşullarımız da çok yetersiz çünkü burada yüzlerce mağdur kedi, köpek var" diye konuştu.

Hayvan Barınağına Bırakılan Eşek Tedavi Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayvan Barınağına Bırakılan Eşek Tedavi Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement