Hayvan Pazarları Denetleniyor - Son Dakika
Yerel

Hayvan Pazarları Denetleniyor

Hayvan Pazarları Denetleniyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Hayvan Pazarları ve Mezbahaneler Şube Müdürü Ahmet Bayram, personeli ile birlikte canlı hayvan pazarlarını ve satış için sergilenen kurbanlık hayvanları denetledi.

01.10.2014 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Hayvan Pazarları ve Mezbahaneler Şube Müdürü Ahmet Bayram, personeli ile birlikte canlı hayvan pazarlarını ve satış için sergilenen kurbanlık hayvanları denetledi.

Kurbanlık hayvanlara ait, sağlık raporları, nakil belgeleri küpe kontrolleri yapılarak satıcılara gerekli bilgiler veren Ahmet Bayram, bu denetlemelerin yanında, atık yönetimi ve çevre kirliliği, dezenfeksiyon, aşılarının kontrolü, hayvanların muayenesi, kesime uygunluğu ve kaçak hayvan girişini engellemek için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

İl ve ilçelerdeki bütün canlı hayvan pazarlarının denetim altında bulunduğunu kaydeden Bayram, Büyükşehir Belediyesi olarak herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli önlemleri aldıklarını ve denetimlerin kurban bayramının son gününe kadar devam edeceğini vurguladı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayvan Pazarları Denetleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adanalı01: Belediye kilo fiyatını ne kadar olarak belirledi 0 0 Yanıtla

Advertisement