Hayvanlar İçin Defile - Son Dakika
Güncel

Hayvanlar İçin Defile

Hayvanlar İçin Defile

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde Çevre ve Yaşam Hakkı Platformu üyesi Perihan Kulak'ın hayvanların yararına düzenlediği defilede genç kızlar podyuma çıktı.

01.06.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde Çevre ve Yaşam Hakkı Platformu üyesi Perihan Kulak'ın hayvanların yararına düzenlediği defilede genç kızlar podyuma çıktı. Defileden elde edilen gelirle sokak hayvanları için mama alınarak, barınağın ihtiyaçları giderilecek.

Akçakoca Çevre ve Yaşam Hakkı Platformu üyesi Perihan Kulak hayvanların yararına defile düzenledi. Akçakoca Sky Tower Otel'de düzenlenen defile için biletler 25 TL'den satılırken, 200 kişi defileyi izledi. Perihan Kulak'ın hazırladığı 50 parçadan oluşan abiye ve plaj kıyafetlerini genç kızlar podyuma çıkarak sundular. Perihan Kulak defileden elde edilen gelirle Akçakoca Hayvan Barınağı'na tente ve sokak hayvanları için kuru mama alacaklarını belirterek, "İlk defa hayvanlar yararına bir defile düzenledik. Defilenin devamını Düzce ve Ereğli'de yapmayı planlıyoruz. Barınaklar hayvanların bakıldığı yer değil, onların rehabilite edildiği, bakımlarının yapılıp tekrar doğaya bırakıldığı bakım evleridir" dedi.

LAR - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hayvanlar İçin Defile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement