Hazal Kaya, Bu Sezon Setlerden Uzak Kalacak - Son Dakika
Magazin

Hazal Kaya, Bu Sezon Setlerden Uzak Kalacak

Ekranların sevilen oyuncusu Hazal Kaya, bu sezon setlerden uzak durmaya karar verdi. Güzel oyuncu aşçılık eğitimi alıyor ve kendini mutfağa verdi.

30.03.2016 11:58  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dizilerin sevilen oyuncusu Hazal Kaya, bu sezon ekranlardan uzak durmaya karar verdi. Kaya, profesyonel aşçı olmak için eğitim alıyor.

KENDİNİ MUTFAĞA VERDİ

Bu sezon ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Hazal Kaya, kendini mutfağa verdi. 2014 yılında aşçılık eğitimi alan Kaya, bir dizide rol almaya başlayınca eğitimine ara vermişti. Bu yıl hiçbir projede yer almayan güzel oyuncu, aşçılık eğitimine devam etmeye karar verdi.


SINIF ARKADAŞLARIYLA İYİ ANLAŞIYOR

İstanbul'un en ünlü mutfak akademilerinden birinde profesyonel aşçılık eğitimi alan Hazal Kaya, sınıf arkadaşlarıyla da çok iyi anlaşıyor.


ARKADAŞLARINA ÇEŞİT ÇEŞİT YEMEKLER YAPIYOR

Yemek yapmayı çok seven Hazal Kaya'nın, zaman zaman mutfağa girip arkadaşlarına çeşit çeşit yemekler yaptığı söyleniyor.

Hazal Kaya, Bu Sezon Setlerden Uzak Kalacak

Son Dakika Magazin Hazal Kaya, Bu Sezon Setlerden Uzak Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Karslı: Aha işte bi kötü haberde hazalcımdan napcaz şimdi biz hazalsız ? Ekranlar kararsın bence 14 2 Yanıtla
  • BÖYLE HABERİN.!: BİZE NE.? KAZANDIĞINI BİZE VERİYO SANKİ 7 3 Yanıtla
  • ceko: başka derdimiz yok vala 9 1 Yanıtla
  • HAKAN: REYTİNGLERİ YERLERDE O YÜZDEN TUTMUYOR DİZİLERİ BOY DESEN 1.50.... 4 5 Yanıtla Taylan: Hakan seninki kac? Boyun yani... 3 0 ....: devede de boy var ama eşek önden gider 1 0
  • URFALI: Tip desen tip yok oyunculuk desen o da yok buzdolabı gibi.Bence bu sezon değil her sezon dinlensinuyuz. 5 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: HİÇ HAYIFLANMA EY HALKIM ZAMANINDA HEPİNİZ CAN HAVLİYLE AK PARTİNİN PEŞİNDEN KOŞTURDUNUZ ŞİMDİLERDE İSE KATLANMA ZAMANI AK PARTİNİN TERTİP VE DÜZENİ İLE KARŞI KARŞIYASIN EY HALKIM EY MİLLETİM NE ZAMAN AYILIP UYANMAYI DÜŞÜNÜYORSUN ADETA RÜYA ALEMİNDESİN AMA BUNUN BİRDE UYANIP AYILMASI VAR İŞTE O ZAMAN HALİN YAMAN OLACAK YENİ TÜRKİYE NİN NASIL BİR YERE GETİRİLDİĞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAKSINIZ BİN NASİHATTEN BİR SERENCEM DAHA İYİDİR DERLER EY HALKIM... 1 3 Yanıtla
  • ilknur: Sana hayranımmm?????? 1 1 Yanıtla
  • DEVLET: Üzülme seneye olursun seenii ççokk seviyorummm 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement