Hazal Kaya, İranlı Hayranı Yüzünden Koruma İstedi - Son Dakika
Magazin

Hazal Kaya, İranlı Hayranı Yüzünden Koruma İstedi

Hazal Kaya, İranlı Hayranı Yüzünden Koruma İstedi

Güzel oyuncu, Türkiye'de öğrenci olan İranlı İsa Yazdan Karimi isimli hayranının kendisine yazdıklarından ürkünce soluğu mahkemede aldı.

17.07.2015 08:05  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de öğrenci olan 27 yaşındaki İranlı İsa Yazdan Karimi, Hazal Kaya'ya olan hayranlığının dozunu aşırıya kaçırınca oyuncu can güvenliğinden endişe ederek şikâyetçi oldu.

"YA HAZAL'IM YA ÖLÜM"

Hazal Kaya, kendisini sosyal medya hesabı üzerinden rahatsız eden ve işyeri adresine hediyeler gönderen İranlı hayranı İsa Yazdan Karimi'den şikayetçi oldu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran oyuncunun koruma talepli dilekçesinde, Karimi ailesinin, ikametine ve kendisine yaklaşmaması için tedbir istedi. Şikayet üzerine Facebook sayfasından "Ya Hazal'ım Ya Ölüm" mesajları atan, oyuncuya gönderdiği hediyelere iliştirdiği notlarda "aşkım, eşim, karım" yazan İsa Yazdan Karimi'nin şüpheli olarak ifadesi alındı.

"EVLENMEK İSTİYORUM"

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğrenci olan İranlı Karimi ifadesinde şunları söyledi: "Kendisinin hayranıyım ve onu hiçbir surette yüz yüze görmedim. Kendisinin evine gitmedim. Fakat işyeri adresine hediye gönderdiğim doğrudur. Kendisini çok seviyorum, hatta evlenmek isterim. Kendisine kesinlikle zarar vermek istemem. Müştekiye herhangi bir kötü mesaj atmadım. Tamamen kendisine duyduğum hayranlık mesajları attım. Ailem babasıyla görüşmüş ve kendisini rahatsız etmeyeceğimiz söylenmiş. O günden beri kendisine mesaj atmıyorum. Durumun bu hale gelmesinden dolayı üzgünüm, pişmanım." dedi.

MAHKEME 4 AY UZAKLAŞTIRMA VERDİ

Mahkeme, Karimi ailesinin, 4 ay süreyle Hazal Kaya'nın evine ve işyerine yaklaşmamasına karar verdi.

"GÖRÜŞMEZLERSE OĞLUM İNTİHAR EDECEK"

Mahkemeye verilen dilekçede Hazal Kaya'nın bağlı olduğu ajansa giden İranlı Karimi'nin babası Yousef Yazdan Karimi'nin "Hazal ile oğlumun bir an önce görüşmesi lazım. Eğer görüşmezlerse oğlum intihar edecek. Okulu da bıraktı. Hazal'ın evinin oralarda yatıp kalkıyor." dediği öne sürüldü.

Son Dakika Magazin Hazal Kaya, İranlı Hayranı Yüzünden Koruma İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Keskin Kasatura: İran'lı güzeller de hazaldan aşağı değil. Yolunu şaşırmış Adamcağız 18 1 Yanıtla
  • DAMI BALLI BERİWAN: BANA DA ÇOK ASILAN VAR. EEEE GÜZELİM ALIMLIYIM BALLIYIM. AMA FAŞSTLER BOŞUNA PEŞİME TAKILMASIN. FAŞİSTE YÜZ VERMEM BEN 3 14 Yanıtla
  • Lazlopat: Bizde az mal vardı bu da ithal mal 17 0 Yanıtla
  • Sorkof: Kız da çok güzel abi.Uğruna intihar edilebilecek kadar hem de. 4 12 Yanıtla
  • asi yurek : siz once kendinize bakin kurtlere kurban olun 8 7 Yanıtla
  • derbeder: ya benim anlamadığım konu ne hale geldi bu ülke ya iranlısı süriyelisi zencisi geliyor istediği gibi olta atıyor istediklerini yapıyorlar karışanda yok bu iranlı başka ülkede olaçaktı direkmen ceza eviydi burda ise maşallahları var sen kimsin ya irandan geleçen buranın insanını raharsız edecen sıkıysa git iranda yap bunları 10 2 Yanıtla
  • Mehmet Şanlı Türk: Bu iran lı derhal sınır dışı edilmelidir, benim vatandaşımı huzursuz etmenin ne demek olduğunu öğrenmesi gerekir, bu yarmanın defol git ülkene . 8 2 Yanıtla
  • Salih Has : Yine reklamını yaptın 5 3 Yanıtla
  • ZAZA NİYAZİ: ZAZACA SARAY DİLİDİR. KÜRTCE PAZARCI VE AMELE DİLİDİR..KISACASI KÜRTLER ZAZALARIN MARABASUYDI..MARABA MARABA...ZAZACA SARAY DİLİDİR. KÜRTCE PAZARCI VE AMELE DİLİDİR..KISACASI KÜRTLER ZAZALARIN MARABASUYDI..MARABA MARABA...ZAZACA SARAY DİLİDİR. KÜRTCE PAZARCI VE AMELE DİLİDİR..KISACASI KÜRTLER ZAZALARIN MARABASUYDI..MARABA MARABA... 2 6 Yanıtla
  • 06: Artık soyumuzu kirletmeyecegiz.Git kendi ulkenden bi kızla evlen. 3 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.

  • Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?
    17:10 Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?

    Ömer, Merdo'yu kurtarmak için çabalarına rağmen başarısız olur ve Merdo'nun erkene alınan idamı herkesi yıkar. Ömer, Latif Bey'e karşı savaş açar. Sultan, Ömer'in en büyük destekçisi olarak geçmişin karanlık sırlarını ortaya döker ve Latif Bey'e meydan okur. Celal Ağa, oğlunun isminin yazılı olduğu beşiği görünce sırrı çözmek için Asiye ve Naile'ye saldırır. Ayten için konaktaki karmaşa bir fırsattır. Asiye ile Raziye'nin çocuklarını ayırma planında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Sultan'ın başına gelen olay her şeyi altüst eder ve Ömer hayati bir kararın eşiğinde sıkışıp kalır.

  • Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı
    17:09 Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı

    Duayen oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın, İbrahim Tatlıses, Seda Sayan ve Şehnaz Dilan gibi oyuncuların yer aldığı 'Yorgun Perihan Savaş'lı, 'Yalan' ve Hülya Avşar'lı 'Aşıksın' filmlerinde rol aldığı ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses'in ise Orancı'yı hatırlamadığı belirtildi.

  • Prens William, eşi kanser olduğunu açıkladıktan sonra ilk kez görev başında görüntülendi
    14:49 Prens William, eşi kanser olduğunu açıkladıktan sonra ilk kez görev başında görüntülendi

    Prens William, eşi Kate Middleton'ın kansere yakalandığını açıklamasının ardından ilk kez görev başında görüntülendi. Çevre ve topluluklarla çalışan kuruluşları ziyaret eden William'ın keyfinin yerinde olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

  • Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan: DNA raporuna itiraz edeceğiz
    14:09 Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan: DNA raporuna itiraz edeceğiz

    Uğur Dündar'a babalık davası açan ve DNA raporunda kızı olmadığı ortaya çıkan Dilara Gülatan, Müge Anlı'nın canlı yayına bağlanarak hukuk mücadelesini bırakmayacağını ve rapora itiraz edeceklerini söyledi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    13:17 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Sevgilisinin sergisi için kesik baş figürüyle pozlar veren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, gelen tepkilerin ardından özür diledi.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yaman hayallerine veda etti
    13:12 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yaman hayallerine veda etti

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan arasında eleme düellosu yaşandı. Düelloda ilk olarak Yunus Emre ve Yaman arasında mücadele yaşandı. Oyunun sonunda potadan kurtulan isim Yunus Emre oldu. İkinci düello ise Özgür ve Batuhan arasında oynandı. Özgür'ün elemeden kurtulmasıyla Batuhan ve Yaman arasında final düellosu yaşandı. Gecenin sonunda hayallerine veda eden isim Yaman oldu. Elendikten sonra gözyaşlarına hakim olamayan Yaman, 'Ben sizi izleyerek büyüdüm, hayalim Survivor'a gelmekti' diyerek Atakan ve Hilmi Cem'e sarıldı. Herkesle vedalaşan Yaman, 'Ben gidiyorum şimdi vallahi. Çok alışmıştım. Vallahi çok alışmıştım. Bana aile gibi oldunuz. Hayatımın en güzel günlerini burada yaşadım. Yıllardır Survivor'ı izliyorum, burada da izlediğim büyük insanlar var. Hepsi çok iyi, bu isimleri hayal ederek buraya geldim ben. Survivor olmadan All Star oldum. Saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin' dedi. Yaman'ın Ogeday'a söylediği, 'Herkesin şampiyonu sensin' sözleri ise eleme gecesine damga vurdu.

  • Zeynep Bastık Ameliyat Olacağını Açıkladı
    13:10 Zeynep Bastık Ameliyat Olacağını Açıkladı

    Zeynep Bastık, sosyal medya hesabı üzerinden kulak-burun-boğaz doktoruna göründüğünü ve burnundan operasyon geçirmesi gerektiğini duyurdu. Bastık, uyuyamadığı ve nefes alamadığı için taktığı bantların sebebini öğrendiğini ve ameliyatın kısa süreceğini belirtti.


Advertisement