Hazinedar'ın Yaptırdığı Okulu İncelediler - Son Dakika
Yerel

Hazinedar'ın Yaptırdığı Okulu İncelediler

Hazinedar\'ın Yaptırdığı Okulu İncelediler

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın Ordu’nun Fatsa ilçesinde annesi İlhan Hazinedar adına yaptırdığı 24 derslikli okul inşaatında Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ve şube müdürleri inceleme yaptılar.

23.08.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Ordu'nun Fatsa ilçesinde annesi İlhan Hazinedar adına yaptırdığı 24 derslikli okul inşaatında Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ve şube müdürleri inceleme yaptılar.

Ziyarette Beşiktaş Belediye Başkanı Murat hazinedar'ın babası Eczacı Yaşar Hazinedar da hazır bulundu.

Yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirilecek 24 derslikli okul için son çalışmaları inceleyen Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ve şube müdürleri okulu Fatsa'ya kazandıran Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a teşekkür ettiler.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, "Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın annesi Eczacı İlhan Hazinedar adına yaptırdığı okulun inşaatı bitti. Kaba inşaat temizleme çalışmaları devam ediyor. Okulumuzu yeni dönemde eğitime açacağız. Eğitimde başarılı bir ilçeyiz. Bu gibi yeni yapılan okullarla eğitim kalitemiz daha da artacaktır. Hedefimiz en kısa zamanda tekli eğitime geçmektir" diye konuştu - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hazinedar'ın Yaptırdığı Okulu İncelediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement