Hazırlık Maçı - Son Dakika
Spor

Hazırlık Maçı

Hazırlık Maçı

Kasımpaşa, hazırlık maçında Inter Bakü ile karşılaştı.

17.01.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kasımpaşa, hazırlık maçında Inter Bakü ile karşılaştı. Mücadele Bakü ekibinin 3-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Shota Arveladze, takıma takviye yapmak için uğraştıklarını söyledi.

Antalya'nın Serik İlçesi Belek turizm merkezinde ikinci yarı kamp hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa, bugün Inter Bakü ile karşılaştı. Mücadele Azerbaycan ekibinin 3-1'lik galibiyetiyle sona erdi. Kasımpaşa ile Inter Bakü arasında oynanan karşılaşmada Azerbaycan ekibinde 12. dakikada Nildo, 29. dakikada Mirzabekov'un attığı gollerle maçın ilk yarısı 2-0 sona erdi. İkinci yarının 54. dakikasında Kasımpaşa Scarrione ile rakibine cevap verirken, karşılaşma Mammadov'un 83. dakikada attığı golle 3-1 sona erdi. Bu skor ile Kasımpaşa, Antalya'daki ilk hazırlık maçında mağlubiyetle tanıştı.

Maçın ardından İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Zor bir maç oldu. Kolay bir maç değildi. Agresif ve güzel bir maç oldu bizim için. Fazla pozisyon bulamadık, biraz defansif bir takıma karşı oynadık. Yediğimiz 3 gol var bu iyi değil ama sonucunda da bir hazırlık karşılaşmasıydı bu. Ligi daha iyi karşılayacağız" dedi.

Kampın sona ermesine 2-3 gün kaldığını hatırlatan Gürcü teknik adam, "Sonra İstanbul'a gideceğiz. Kamp iyi gidiyordu ama bugüne kadar. Takımımın daha iyi bir maç oynamasını bekliyordum. Takım yorgundu tabii bu da var. Takıma da takviye yapmak için uğraşıyoruz. Duruma göre bakacağız" açıklamasında bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hazırlık Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement