Hazırlık Maçı - Son Dakika
Spor

Hazırlık Maçı

Hazırlık Maçı

Afyonkarahisar’da kampa giren PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor ikinci hazırlık maçında Azerbaycan Premier Lig takımlarından Neftçi Bakü ile karşılaştı.

24.07.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da kampa giren PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor ikinci hazırlık maçında Azerbaycan Premier Lig takımlarından Neftçi Bakü ile karşılaştı. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Ayhan Duymuş, Mevlüt Duymuş ve Zafer Kahya yönetti. Alanyaspor karşılaşmaya Haydar, Yasin, Erman, Ahmet Şahbaz, Kerem, Barış, Timuçin, Efecan, Perovic, Sinan ve Ayite 11'i ile başladı. Karşılaşmanın 2. yarısında Erman'ın yerine Reşo, Ahmet Şahbaz'ın yerine Hasan, Kerem Can'ın yerine Tolga, Barış'ın yerine Ahmet Özer, Efecan'ın yerine Deni görev yaptı. 50. dakikada sağdan gelen ortada boşta kalan Sinan sert bir plaseyle topu filelere göndererek durumu 1-0 yaptı. 70. dakikada Hasan'ın kaleciye pasında araya giren Ruslan topu ağlara göndererek maçın 1-1'lik skorunu belirledi.

Karşılaşmayı Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, asbaşkan Bilal Gömeç, başkan yardımcısı Enver Vural ve Muhammet Çetin de izledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hazırlık Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement