HBB Kick Boks Takımı İzmir'den Dereceyle Döndü - Son Dakika
Güncel

HBB Kick Boks Takımı İzmir'den Dereceyle Döndü

Belirtilen tarihler arasında yapılan şampiyonaya, 81 İlden 2200 sporcu katılım sağladı ve belirtilen branşlarda yapılan müsabakaları HBB Kick Boks Takımı 6 sporcu ile temsil etti.

08.06.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı, 26/05/2015 ile 04/06/2015 tarihleri arasında İzmir İli Halkapınar Kapalı Spor Salonu'nda, Türkiye Büyükler ve Gençler K-1 Rules, Low Kick ve Full Contact Şampiyonası'na katıldı.

HBB Spor Kulübü sporcularından Sabri Can ÇİPE ise 4 tur eleme maçından sonra yarı final maçlarına katılmaya hak kazandı. Ancak yarı final maçında yenilerek elenen Çipe, Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Gençler Full Contack branşında Türkiye üçüncüsü olmaya hak kazındı.

Katılım gösteren 6 sporcudan 5 sporcu, 2.tur ve 3.tur eleme maçlarında elenerek Türkiye Şampiyonasına veda etti.

Hatay Büyük Şehir Spor Kulübü antrenörü Murat Akman yaptığı açıklamada ''İlk kez katıldığımız Türkiye Şampiyonası'nda az sayıda sporcuyla katılmamıza rağmen derece elde etmemiz, ilerlememizde doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir.Başarı için daha çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım.Ayrıca şampiyonada sporculara gerekli desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirten Hatay Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Lütfü Savaş'a göreve geldiği ilk günden bu yana sürdürdüğü desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.Bu desteğin devam etmesi halinde sporcularımızın başarısı daha da artacak, başarı; azim ve kararlı bir çalışma ile gelecektir.'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB Kick Boks Takımı İzmir'den Dereceyle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement