HBB'nin Ulaşımı Rahatlatan Çalışmaları Hatay'ın Her Yerinde - Son Dakika
Güncel

HBB'nin Ulaşımı Rahatlatan Çalışmaları Hatay'ın Her Yerinde

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı eliyle il genelinde başlattığı yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları özverili ve kararlı bir şekilde devam ediyor.

30.05.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerçekleştirdiği yol yapım hizmetleriyle ulaşımda büyük bir rahatlama sağlayan HBB ekiplerinin çalışmalarının yeni adresi Erzin ilçesine bağlı Mahmutlu Mahallesi yolu oldu.

SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMALARININ YENİ ADRESİ ERZİN MAHMUTLU MAHALLESİ OLDU

Hatay'ın her ilçesinde mevsim koşullarının etkisiyle yıpranan ve kullanılamaz hale gelen yollarda hayata geçirdiği kaliteli ve kalıcı hizmetlerle vatandaşların günlük yaşamlarına kolaylık getiren HBB ekipleri, Mahmutlu Mahallesi yolunda sathi kaplama çalışmaları gerçekleştirdi.

Şiddetli yağışlar sonucunda çamur deryasına dönen yolları modern ve kullanılabilir hale getiren HBB ekipleri, mahallenin giriş ve çıkışlarında yol bozukluklarından kaynaklı yaşanan problemleri sunduğu hizmetle ortadan kaldırmış oldu.

ERZİNLİLERDEN, İL GENELİNDEKİ SORUNLARA YAPICI VE ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞAN BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Erzinli vatandaşlar, hemşehrilerinin her türlü problemine yapıcı ve çözüm odaklı yaklaşımlarla hizmet sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a, sahada aktif olarak çalışan HBB ekipleri aracılığıyla teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB'nin Ulaşımı Rahatlatan Çalışmaları Hatay'ın Her Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement