HBB, Park Bahçe İle Hatay'daki Parklar Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

HBB, Park Bahçe İle Hatay'daki Parklar Yenileniyor

HBB, Park Bahçe İle Hatay\'daki Parklar Yenileniyor

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, parklarda bulunan oyun grupları ve spor aletlerini yenileyerek il genelinde fiziksel aktiviteye yönelik alanları arttırmaya devam ediyor.

23.08.2016 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın geleceğimizin teminatı olan çocuklara ve gençlere verdiği önemin bir yansıması olarak gerçekleştirilen bu uygulama, çocukların ruhsal ve fiziksel gelişimlerinin desteklenmesinde önemli bir rol oynuyor.

HASSA İLÇESİNDEKİ PARKLARA YENİ OYUN GRUBU VE SPOR ALETLERİ MONTE EDİLDİ

Ebeveynlere ve okul idarelerine destek olmak, her yaştan vatandaşı sağlıklı yaşam için spor yapmaya teşvik etmek gayesiyle başlatılan çalışmalar ile Hassa ilçesinde bulunan 15 Kasım Gülhan Ergüneş, Şehit Yakup Çirkin ve Gülpınar parklarındaki oyun grupları ve spor aletleri tamamen yenilendi.

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, uzun zamandır yenilenmeyen, güvenlik ve hijyen açısından risk oluşturan parklarda titizlikle çalışıldığı belirtilerek, il genelinde geleceğimizin teminatı olan çocukların gönüllerince eğlenebilecekleri ve sosyalleşebilecekleri ortamlar kazandırma çalışmalarına devam edileceği bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB, Park Bahçe İle Hatay'daki Parklar Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement