HBB, Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi Çalışmalarına Başlıyor - Son Dakika
Güncel

HBB, Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi Çalışmalarına Başlıyor

HBB, Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi Çalışmalarına Başlıyor

HBB, Defne ilçesinde trafik akışı için yetersiz, yaya ulaşımı için güvenli olmayan ve trafik kazalarının sıkça yaşandığı Uğur Mumcu Bulvarı için hazırlanan Battı Çıktı Projesi'ne 29 Ağustos Pazartesi günü başlıyor.

27.08.2016 08:10  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HBB'NİN UĞUR MUMCU BATTI ÇIKTI PROJESİ İLE TRAFİK AKIŞI RAHATLAYACAK

Hatay'ın her ilçesinde altyapı ve üstyapı sorunlarını en aza indirmek amacıyla dev projelere imza atan Başkan Savaş, Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi ile Defne ilçesinin trafik sorununu büyük oranda çözüme kavuşturacak.

HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımına başlanacak proje dolayısıyla Uğur Mumcu Bulvarı noktasında kesişen; Gündüz Caddesi ile Samandağ yolu, Şükrü Güçlü Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi arasında kalan yol güzergahları araç trafiğine kapatılacak.

HBB EKİPLERİ, KULLANILACAK YOL GÜZERGAHLARINI AÇIKLADI

HBB ekipleri, Samandağ'dan kent merkezine gitmek isteyen vatandaşların Turunçlu Mahallesi İnönü Caddesi yoluyla Defne Belediyesi'nin bulunduğu güzergahı takip ederek Akdeniz Hastanesi önünden kent merkezine ulaşabileceklerini belirtti.

HBB ekipleri, Antakya'dan Samandağ'a gitmek isteyen vatandaşların; yeni güzergâhı takip etmesi gerektiğini ifade ederek, Samandağ'dan 75. Yıl Caddesi'ne gitmek isteyen vatandaşların ise, Ay Sokak'ı kullanmaları gerektiğini bildirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB, Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi Çalışmalarına Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement