Hdp Adayı Yıldırım, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Hdp Adayı Yıldırım, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Hdp Adayı Yıldırım, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van milletvekili adayı Zozan Yeliz Yıldırım ve Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Bekir Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Van’ın Gevaş ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

07.05.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van milletvekili adayı Zozan Yeliz Yıldırım ve Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Bekir Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Van'ın Gevaş ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında Gevaş ilçesine bağlı mahalleri ziyaret eden HDP Van milletvekili adayı Zozan Yeliz Yıldırım, Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Bekir Kaya, DBP ve HDP ilçe eş başkanları ve yöneticilerle birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldırım, Gevaş'a bağlı Aydıncak (Şatwan), Kuşluk (Texmans), İkizler (Tışux), Dereağzı (Şkert), Dokuzağaç (Pendeganız), Atalan (Etelan) ve Bahçelievler mahallelerini gezdi.

"BARIŞ İÇİN HERKESİN HDP'YE DESTEK VERMESİ LAZIM"

İlk olarak Aydıncak (Şatwan) Mahallesi'ne gelen Yıldırım, HDP'nin projelerini anlattı. HDP'nin, Türkiye halklarını kapsayan tek parti olduğunu savunan Yıldırım, çözüm sürecine de değinerek, "3 yıldır tek bir asker ölmedi, anneler ağlamadı. İşte biz bugün hem çözüm sürecinin devamı hem de gençlerin ölmemesi için buradayız. Eğer biz bugün susarsak emin olun ki bu savaş 30 yıl daha sürecek. Ama biz kenetlenip, birlik olursak, bu süreci destekleyip HDP'nin barajı geçmesini sağlarsak, savaş değil barışı sağlamış olacağız. Bunun için hepinizin desteğine ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

HDP'liler daha sonra mahalleden ayrılarak, taziye ziyareti ve diğer programlara katıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hdp Adayı Yıldırım, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement