Hdp Adaylarından Çat Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hdp Adaylarından Çat Belediyesi'ne Ziyaret

Hdp Adaylarından Çat Belediyesi\'ne Ziyaret

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Erzurum Milletvekili adayları Seher Akçınar Bayar, Kamil Aydın, Şiyar Arslan, Dilim Bingöl, Helin Akın, Canşa Çelik ve İl Başkanı Nevzat Çavuş Çat İlçe Başkanı Eşref Şık, seçim çalışmaları kapsamında Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ı makamında ziyaret ettiler.

22.04.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Erzurum Milletvekili adayları Seher Akçınar Bayar, Kamil Aydın, Şiyar Arslan, Dilim Bingöl, Helin Akın, Canşa Çelik ve İl Başkanı Nevzat Çavuş Çat İlçe Başkanı Eşref Şık, seçim çalışmaları kapsamında Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç "Hepimizin ortak noktası memleket sevdamızdır. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, tek hedefimiz memleketimize hizmet etmektir. Bu anlamda 7 Haziran'da milletvekilliği seçimi yapılacak ve halkımız iradesini ortaya koyacaktır. Halkın iradesi ile Erzurum halkını temsil edecek olan herkese başarılar diliyorum. Bilmelerini isterim ki biz belediye olarak herkesin belediyesiyiz ve seçilen kim olursa olsun onlarla birlikte halkımıza hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hdp Adaylarından Çat Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement