Hdp Afişi Altında Kalan Şehit Tabelası Vatandaşlarca Söküldü - Son Dakika
Güncel

Hdp Afişi Altında Kalan Şehit Tabelası Vatandaşlarca Söküldü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Evdeki tabeladan görüntü- Baba ve anneni açıklaması- Caddeden detay HDP afişi yakınındaki "şehit" adının yer aldığı tabela vatandaşlarca söküldü- Antalya'da "Şehit Mustafa Göktürk Caddesi" yazılı tabelanın üzerindeki reklam panosuna HDP afişinin asılmasına tepki gösteren vatandaşlar, şehidin isminin yazılı olduğu tabelayı söktü- Vatandaşların şehidin ailesine teslim ettiği tabelayı, babası Ahmet Göktürk, oğlunun fotoğrafları ve Türk bayrağı bulunan odaya koydu Antalya'da "Şehit Mustafa Göktürk Caddesi" yazılı tabela, yakınındaki reklam panosuna HDP afişinin asılmasına tepki gösteren vatandaşlarca söküldü.

29.10.2015 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Evdeki tabeladan görüntü- Baba ve anneni açıklaması- Caddeden detay HDP afişi yakınındaki "şehit" adının yer aldığı tabela vatandaşlarca söküldü- Antalya'da "Şehit Mustafa Göktürk Caddesi" yazılı tabelanın üzerindeki reklam panosuna HDP afişinin asılmasına tepki gösteren vatandaşlar, şehidin isminin yazılı olduğu tabelayı söktü- Vatandaşların şehidin ailesine teslim ettiği tabelayı, babası Ahmet Göktürk, oğlunun fotoğrafları ve Türk bayrağı bulunan odaya koydu Antalya'da "Şehit Mustafa Göktürk Caddesi" yazılı tabela, yakınındaki reklam panosuna HDP afişinin asılmasına tepki gösteren vatandaşlarca söküldü. Elazığ'da 1 6 Ekim 1996'da teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Mustafa Göktürk'ün babası Ahmet Göktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aksu ilçesi, Güzelyurt Mahallesi'ndeki tabelanın yanındaki panoya, yaklaşık 3-4 gün önce üzerinde HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın fotoğrafının bulunduğu ve "İnadına barış, inadına HDP" yazılı afiş asıldığını söyledi. Afişin asıldığını duyunca Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'le görüştüğünü belirten şehidin babası, sorusuna "YSK'nın kararıyla buralar kurayla kiralanıyor. Elimizden gelen bir şey yok. Seçim yasağı başlayınca kaldırılacak" cevabını aldığını anlattı.Şahin'in bu açıklamasından ikna olduğunu belirten Göktürk, "Başkanın da yapacağı bir şey olmadığını anladım. Afişten rahatsızdım ama yasalara saygımız olduğu için bir şey yapmadım. Ancak dün gece vatandaşlar geldi ve eylem yapacaklarını söylediler. Ben de 'Galeyana gelmek yok. Çocuğumun kemiklerini sızlatmayın' dedim. Tabelanın yanına gittik. Vatandaşlar tabelayı kesti. Ben de tabelayı alıp eve getirdim" dedi.Göktürk, oğlunun ismini taşıyan tabelanın en kısa zamanda yerine konulmasını istediğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hdp Afişi Altında Kalan Şehit Tabelası Vatandaşlarca Söküldü - Son Dakika

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement