HDP Barajı Geçti Diye 50 Kilo Tavuk Döneri Ücretsiz Dağıttı - Son Dakika
Güncel

HDP Barajı Geçti Diye 50 Kilo Tavuk Döneri Ücretsiz Dağıttı

HDP Barajı Geçti Diye 50 Kilo Tavuk Döneri Ücretsiz Dağıttı

Mardin'in Derik İlçesi'nde tavuk döner satan Sabri Ölçer, seçim öncesi "HDP barajı geçerse herkese bedava döner dağıtacağım" dedi, sözünü tuttu.

11.06.2015 14:07  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Derik İlçesi'nde seyyar tavuk döner satan Sabri Ölçer, seçim öncesi, "HDP barajı geçerse herkese bedava döner dağıtacağım" sözünü yerine getirdi. Ölçer, 50 kilo tavuk eti dönerini başta çocuklar olmak üzere yoldan geçen herkese ücretsiz dağıttı.

"HDP BARAJI GEÇERSE BEDAVA DÖNER DAĞITACAĞIM" DEDİ, YAPTI

Derik'teki seyyar tezgahta tavuk eti döneri satarak geçimini sağlayan 4 çocuk babası 45 yaşındaki Sabri Ölçer, seçim öncesi HDP'nin barajı aşması halinde halka ücretsiz döner dağıtacağına dair verdiği sözü yerine getirdi. Ölçer, verdiği söz gereği, HDP İlçe Başkanı Rojin Durmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özüçalışır'ın da hazır bulunduğu bir ortamda 50 kilo tavuk eti dönerini yoldan geçenlere ve çocuklara ücretsiz olarak verdi.

ALMANCI SABRİ: HEPSİNE HELAL OLSUN

Daha önce Almanya'ya gitmesi nedeniyle halk arasında Almancı Sabri olarak da bilinen Sabri Ölçer, 'HDP'nin barajı aşmasına çok sevindim. Seçim öncesi, HDP'nin barajı aşması halinde halka ücretsiz tavuk döner dağıtacağım diye söz vermiştim. HDP'nin barajı aşması ardından sözümü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Özellikle HDP'nin barajı aşmasında büyük emeği olan, emek sarfeden, çaba harcayan insanlara öncelik tanıdım. Hepsine helal olsun" dedi.

KUYRUK OLDU

HDP İlçe Başkan Yardımcısı İhsan Avlar, Sabri Ölçer'e bu davranışından dolayı teşekkür etti. Mahalledeki çocuklar, tavuk döner alabilmek için kuyruk oluşturdu. Yoldan geçenler de bedava tavuk döner olduğunu duyunca sıraya girdi. 50 kilo tavuk döner, kısa süre içerisinde tükendi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HDP Barajı Geçti Diye 50 Kilo Tavuk Döneri Ücretsiz Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement