Hdp'den Nusaybin Eylemi... - Son Dakika
Güncel

Hdp'den Nusaybin Eylemi...

Hdp\'den Nusaybin Eylemi...

* Gruba, bir kadın tepki gösterdi Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul DHA HDP'li bir grup, Nusaybin'de yaşanan sokağa çıkma yasaklarını ve operasyonları protesto etti.

21.11.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Gruba, bir kadın tepki gösterdi

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul DHA

HDP'li bir grup, Nusaybin'de yaşanan sokağa çıkma yasaklarını ve operasyonları protesto etti. Açıklama sırasında gruba yaklaşan bir kadın, gruba ve açıklama yapan HDP'li milletvekiline tepki gösterdi. Mecidiyeköy'de Cevahir alışveriş merkezinin önünde toplanan grup, Nusaybin'deki sokağa çıkma yasaklarını ve yapılan operasyonları protesto etti. Polisin yoğun güvenlik önlemi alırken, HDP bayrakları açan grup bir süre hükümet aleyhine slogan attı. Grup daha sonra açıklama yaptı. Grup adına açıklama yapan HDP İstanbul Milletvekili Erdal Ataç, 'Şehirler, ilçeler, mahalleler ablukalar altına alınıyor. Olağanüstü haller ilan ediliyor ve siviller katlediliyor. Bizler de elbette bunlar karşısında sessiz kalmayacağız. Nasıl yüz yıldır bize yönelik yapılan bu saldırılarda, bu tekçi uygulamalarda kendi olanaklarımızla, dişimizle-tırnağımızla direniş göstererek mücadelemizi yürüttüysek bugün de aynı şekilde bize yönelik saldırılar karşısında boyun bükmeyeceğiz ve direnişimizi devam ettireceğiz" dedi.

BİR KADIN TEPKİ GÖSTERDİ

Erdal Ataç'ın açıklama yaptığı sırada yanına gelen yaşlı bir kadın, 'Daha ne istiyorsunuz. Seçim denildi seçim oldu. Hepsi indi aşağıya.' diye tepki gösterdi. Ataç'a yaklaşmaya çalışan kadına partililer izin vermedi. Kadın bir süre Ataç'ın konuşmasını bekledi. Daha sonra kadın kendi isteğiyle bulunduğu yerden ayrıldı. Ataç'ın açıklamasının ardından grup olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement