Hdp Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Açıklaması - Son Dakika
Politika

Hdp Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Açıklaması

Hdp Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Açıklaması

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıkladı.

26.06.2014 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıkladı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Habertürk TV'de Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik'in sorularını yanıtladığı Erhan Çelik'le Basın Kulübü programında bu hafta sonu cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayabileceğinin sinyallerini verdi. Demirtaş, cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağının sorulması üzerine, "Beni bu konuda demokrat özgürlükçü aday profilinde görüyorlarsa ben bu görevden kaçmam. Benim açımdan bir adaylık tartışması olmaz. Parti meclisimiz de bu konuyu onaylarsa cumhurbaşkanlığı adaylığımızı hafta sonu açıklamış oluruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hdp Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı
    13:32 MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı

    MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimlerinin yeniden yapılması kararıyla ilgili olarak CHP Milletvekili Aşkın Genç'i eleştirdi. Ersoy, haksızlık ve usulsüzlüklerin olduğunu belirterek, milletin iradesine sahip çıktıklarını söyledi.

  • Posof Belediyesi 36 Milyon TL Borçla Karşı Karşıya
    13:16 Posof Belediyesi 36 Milyon TL Borçla Karşı Karşıya

    Ardahan'ın Posof ilçesi, 36 milyon lira borcuyla gündemde. Belediye Başkanı Erdem Demirci, borcun karşılığı olmadığını ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.

  • Batman merkezli 'Odacılar' Organize Suç Örgütü çökertildi, 34 şüpheli gözaltına alındı
    13:14 Batman merkezli 'Odacılar' Organize Suç Örgütü çökertildi, 34 şüpheli gözaltına alındı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen Mahzen-30 Operasyonu'nda elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı 'Odacılar' Organize Suç Örgütü'nün çökertildiğini, 34 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Operasyonlarda, suç örgütü üyelerinin 18 bin 635 kişiyi dolandırdığı ve 34 milyon 530 bin TL değerindeki mal varlığına el konulduğu belirtildi.

  • Özhaseki: İstanbul'daki toprak kaymasında 14 konut tedbir amaçlı boşaltıldı
    13:14 Özhaseki: İstanbul'daki toprak kaymasında 14 konut tedbir amaçlı boşaltıldı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da meydana gelen toprak kaymasında 14 konutun tedbir amaçlı boşaltıldığını ve barınma ihtiyacını karşılamak için adımların atıldığını belirtti.

  • Osmaniyeli Restoran İşletmecileri, Cafe ve Restoran Boykotuna Tepki Gösterdi
    13:03 Osmaniyeli Restoran İşletmecileri, Cafe ve Restoran Boykotuna Tepki Gösterdi

    Osmaniyeli restoran işletmecileri, Türkiye çapında 20-21 Nisan tarihlerinde yapılan cafe ve restoran boykotuna tepki gösterdi. İşletmeciler, yüksek maliyetler ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle fiyatları artırmak veya işletmeleri kapatmak dışında başka bir seçenekleri olmadığını belirtti. Üretimin olmadığı sürece işletmelerin batmaya mahkum olduğunu ifade eden esnaflar, üretimin artmasıyla birlikte fiyatların düşeceğini ve vatandaşların daha uygun fiyatlarla yemek yiyebileceğini dile getirdi.

  • AK Parti Milletvekili Akçadağ'da depremin izlerini silmeye kararlı
    13:02 AK Parti Milletvekili Akçadağ'da depremin izlerini silmeye kararlı

    AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağ ilçesinde depremin izlerini silmek için çalıştıklarını ve hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini söyledi.

  • Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Belediyeyi borçsuz devraldık'
    12:59 Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Belediyeyi borçsuz devraldık'

    Ankara'da CHP'den Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, AKP'li önceki başkan Enver Demirel'den belediyeyi borçsuz bir şekilde devraldıklarını söyledi. Beşikçioğlu, 'Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz' dedi.

  • Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti 36. Yılını Kutluyor
    12:56 Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti 36. Yılını Kutluyor

    Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin 36. kuruluş yıldönümü kutlandı. Başkan Serkan Gürtürk, gazetecilerin kent kalkınmasında önemli rol oynadığını belirtti.

  • Malkara Belediye Başkanı Tekirdağ Valisi'ni ziyaret etti
    12:54 Malkara Belediye Başkanı Tekirdağ Valisi'ni ziyaret etti

    Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk'ü ziyaret etti. Vali Soytürk, Öztürk'e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarı diledi. Ayrıca, Tekirdağ Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, Şarköy ilçesinde bir hayvancılık işletmesini ziyaret ederek üretim politikaları ve desteklemeler hakkında bilgi verdi.

  • Domaniç Belediyesi Borçsuz Devredildi
    12:54 Domaniç Belediyesi Borçsuz Devredildi

    Domaniç önceki MHP'li Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, belediyeyi borçsuz ve hatta paralı devrettiğini ifade etti. CHP'li Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal da teşekkürlerini iletti.


Advertisement