HDP'li Tuncel: AKP ve Cemaat Türkiye'yi Ne Hale Getirdi - Son Dakika
Yerel

HDP'li Tuncel: AKP ve Cemaat Türkiye'yi Ne Hale Getirdi

HDP\'li Tuncel: AKP ve Cemaat Türkiye\'yi Ne Hale Getirdi

HDP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, "AKP ve cemaat Türkiye'yi ne hale getirdi. CHP ve cemaat kim bilir ne hale getirir." dedi.

28.03.2014 18:00  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, "AKP ve cemaat Türkiye'yi ne hale getirdi. CHP ve cemaat kim bilir ne hale getirir. Artık bu ittifaklarla Türkiye hiçbir yere gidemez" dedi.

Tuncel, partisince Ayvalık'ta düzenlenen mitingde, hükümetin artık gitmesi gerektiğini savundu.

"CHP, MHP ve cemaatin bir ittifak kurduğunu" iddia eden Tuncel, "Resmi bir ittifak değil ama bunların seçim çalışmalarına ve adaylarına baktığınızda, CHP'nin güçlü olduğu yerlerde, dikkat ederseniz MHP güçlü aday çıkarmıyor. MHP'nin güçlü olduğu yerlerde de CHP güçlü aday çıkarmamış" diye konuştu.

Tuncel, CHP ve MHP'nin cemaatle işbirliği içinde olduklarına dair göstergelerin de bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yani yeni bir ittifak gücü oluşturmuşlar ve diyorlar ki, 'Şimdi bu ittifak gücüyle Türkiye kurtulacak.' Biz buradan söylüyoruz, AKP ve cemaat Türkiye'yi ne hale getirdi. CHP ve cemaat kim bilir ne hale getirir. Artık bu ittifaklarla Türkiye hiçbir yere gidemez."

Tuncel, Kozak köyü ile Altınova ve Küçükköy beldelerinde de seçim çalışması yaptı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel HDP'li Tuncel: AKP ve Cemaat Türkiye'yi Ne Hale Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement