Hdp Eş Genel Başkanı Yüksekdağ: "Bizleri Meclis'ten Süremeyecekler" - Son Dakika
Politika

Hdp Eş Genel Başkanı Yüksekdağ: "Bizleri Meclis'ten Süremeyecekler"

Hdp Eş Genel Başkanı Yüksekdağ: "Bizleri Meclis\'ten Süremeyecekler"

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, “Sözde bizleri dişimizle, tırnağımızla, direne direne kazandığımız o Meclis’ten sürecekler.

04.05.2016 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, "Sözde bizleri dişimizle, tırnağımızla, direne direne kazandığımız o Meclis'ten sürecekler. Ama emin olun başaramayacaklar" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Tunceli'de Dersim askeri harekatında hayatını kaybedenler için düzenlenen anma programına katıldı. Tunceli Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan programda konuşan Yüksekdağ, "Siyasi soykırım operasyonuyla bu halkın siyasi temsilcilerini Meclis'ten atmaya çalışıyorlar. Bir taraftan Cizre'de, Sur'da, Silopi'de, Nusaybin'de, Gever'de halkımızı yaşadığı topraklardan atmaya, sürmeye çalışıyorlar. Bu siyasi ve kültürel soykırım operasyonunun aynısını da Meclis'te bu halkın temsilcilerine yapma gayreti içerisindeler. Sözde bizleri toprağımızdan sürecekler. Sözde bizleri dişimizle, tırnağımızla direne direne kazandığımız o Meclis'ten sürecekler. Asla başaramadılar ve emin olun bugün de başaramayacaklar. Biz halkız çünkü. Kırmayla bitmeyiz, kovmayla gitmeyiz. Boyun eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz ve bizler kazanacağız buna eminiz" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hdp Eş Genel Başkanı Yüksekdağ: 'Bizleri Meclis'ten Süremeyecekler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement