HDP Kadın Komisyonu Toplandı - Son Dakika
Yerel

HDP Kadın Komisyonu Toplandı

HDP Kadın Komisyonu Toplandı

HDP Batman Milletvekili Saadet Becerekli, Kadın Komisyonu toplantısına katıldı.

05.01.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Becerekli, HDP'li kadınların konferansındaydı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Ankara İl Kadın Komisyonu, "Kadın mücadelesini nasıl örgütleyebiliriz ve nasıl daha da güçlendirebiliriz?" konulu bir konferans düzenledi.

HDP Ankara İl Kadın Komisyonu tarafından düzenlenen konferansa HDP Batman Milletvekili Saadet Becerikli'nin yanı sıra Çankaya, Keçiören, Sincan, Etimesgut, Yenimahalle, Mamak ve Altındağ ilçe örgütlerinden kadınlar katıldı.

Burada konuşan katılımcılar, kadının mücadele rolü üzerinde çeşitli konuşmalar yaptılar. Burada söz alan HDP'li Becerekli'de, kadın statüsü üzerine görüşünü dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP Kadın Komisyonu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Êrdal: batmanlı lar hiç bişeye yaramıyor Cizre'de amed'te kerboran da insanlar ölürken onlar sesiz kalıyor batman hainler yeridir rahatları bozulmasın lar yeter ama o ateş onlarda saracak! ! 0 11 Yanıtla
  • Êrdal: bu beddu değil kendi diline kendi ırkına sahip çıkmak tır tmmm dua edecez de zaten 38 sene dir dua ediyoruz ama nedense hep ezilen biz hep hapse giren biz hep öldürülen biz bunlar karşı sinda sesiz kalıyor san bırak müslüman lığı zaten sen insan değilsin !!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement