Hdp'li Milletvekili Adayları Eş Zamanlı Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Politika

Hdp'li Milletvekili Adayları Eş Zamanlı Saldırıyı Kınadı

Hdp\'li Milletvekili Adayları Eş Zamanlı Saldırıyı Kınadı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Erzurum Milletvekili adayları düzenlenen basın toplantısıyla seçim çalışmalarını değerlendirdi.

18.05.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Erzurum Milletvekili adayları düzenlenen basın toplantısıyla seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Palandöken Kayak Merkezinde bir otelde düzenlenen basın toplantısına HDP Erzurum Milletvekili adayları Seher Akçınar Bayar, Kamil Aydın, Şiyar Aslan, Dilin Bingöl ve Zahir Uzun ile parti yöneticileri katıldı.

Erzurum'daki seçim çalışmalarını değerlendiren HDP Erzurum 1.sıra milletvekili adayı Seher Akçınar Bayar, parti olarak barajı aşamama gibi bir kaygıları olmadığını ifade ederek Erzurum'dan en az iki milletvekili çıkarabilecek durumda olduklarını söyledi.

4 Haziran'da İstasyon meydanında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın katılımıyla miting gerçekleştireceklerini belirten Bayar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"HDP sadece Kürtlerin değil tüm toplumun partisi. Hem Kürtlerin hem Türklerin. Biz seçim çalışmalarımız sırasında çoğu zaman çifte standarda maruz kalıyoruz. Biz bağımsız seçildiğimiz için hazineden seçim yardımı alamıyoruz. 5- 0 bu seçim yarışına geriden başladık. Ama çok çalışıyoruz ve demokrasi için biz seçimlerden istediğimiz gibi başarıyla ayrılacağız. Anket sonuçlarına göre, barajı aşıyoruz ve Erzurum'da da iki milletvekili çıkaracağız. Erzurum'da çalışmalarımız iyi gidiyor. Gidemediğimiz çalışma yapmadığımız hiçbir yer yok."

Toplantı sırasında HDP Mersin ve Adana İl Başkanlığı binalarında meydana gelen patlama olayının haberini alan milletvekili adayları, saldırıyı kınayarak bu tür olayların seçim öncesinde daha da artacağını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hdp'li Milletvekili Adayları Eş Zamanlı Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement