HDP'li Önder'den İnce'ye: CHP'yi Bırak Bize Gel - Son Dakika
Güncel

HDP'li Önder'den İnce'ye: CHP'yi Bırak Bize Gel

HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Muharrem İnce'ye "Sen bırak CHP'yi bize gel" sözleriyle takıldı.

19.08.2014 08:57  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Grup Başkanvekiliği görevinden istifa etti ve partisinin 5-6 Eylül tarihlerinde Ankara’da yapılacak 18’inci Olağanüstü Kurultayı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun rakibi olacağını açıkladı.

İnce’nin kazanması halinde Genel Sekreter ve Parti Sözcüsü olarak birlikte çalışacağı isimleri de önümüzdeki günlerde açıklayabileceği; genel teamüllerden farklı kurultay öncesinde PM listesini de ilan edebileceği öğrenildi.

"SEN BIRAK CHP'Yİ BİZE GEL"

İnce’yi adaylık açıklaması sonrası ilk arayan isimlerden biri HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder oldu. İnce’ye, "Sen bırak CHP’yi bize gel" esprisi yaptığı öğrenilen Önder, "Kurultay sürecinde başarılar diliyorum" dedi. (Kaynak: Hürriyet)

HDP\'li Önder\'den İnce\'ye: CHP\'yi Bırak Bize Gel
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel HDP'li Önder'den İnce'ye: CHP'yi Bırak Bize Gel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ali taşçı: mhp ye de böyle bir adam gerek. 25 5 Yanıtla
  • şşş: farklı uçlarda aynı zihniyetteki iki parti. demokrasi diyerek insan ayrımcılığını en iyi yapan iki parti. birisi pkk nın diğeri paşaların yıllarca sığıntılığını yapmış iki parti. aynı düşünceye sahip olmayanları kabullenemeyen iki parti. . çok daha fazlası da sayılır bunlar hakkında. birleşseniz dahi 1 doğru etmezsiniz 9 16 Yanıtla
  • chp: chp alevi partisi halk oy vermez 6 7 Yanıtla
  • ahmet varlı.23/1966: Sayın Vekilim çok geç olmadımı CHP bu hale gelene kadar niye beklenildi 1980 öncesi bizleri kullanıp sonrada bir beraberlik arayışına çıkmak nedemek hale içeride fikir ayrıcalığından yatan büyüklerimiiz 35 senedir sırf vekillerimiz mutlu ve rahat yaşasın savaşımı vermiş oldu işallah bundansonra atılan adımlar doğru olur yoksa sonuçu hep beraber gördük 12 0 Yanıtla
  • MUSTAFA: INCE NE HDP NE HEPAR KIMSEYI CIDDIYE BILINE ALMAZ O SADECE DÖRT DÖRTLÜK BIR ATATÜRKCÜDÜR 4 4 Yanıtla
  • ADALET: YAPTIĞI DOĞRU SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ. 2 1 Yanıtla
  • deyirmen: Ayni degirmene sogan tasiyorlar, her ne kadar ayri parti bayraklari altinda gozuklerlerse 2 0 Yanıtla

Advertisement