Hdp'li Sancar: 1 Kasım'da Demokrasi ile Diktatörlük Arasında Bir Seçim Olacak - Son Dakika
Güncel

Hdp'li Sancar: 1 Kasım'da Demokrasi ile Diktatörlük Arasında Bir Seçim Olacak

Hdp\'li Sancar: 1 Kasım\'da Demokrasi ile Diktatörlük Arasında Bir Seçim Olacak

Hdp Milletvekili ve Mardin Milletvekili adayı Mithat Sancar, 1 Kasım seçimlerinin demokrasi ile diktatörlük arasındaki bir seçim olacağını öne sürdü.

24.10.2015 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hdp Milletvekili ve Mardin Milletvekili adayı Mithat Sancar, 1 Kasım seçimlerinin demokrasi ile diktatörlük arasındaki bir seçim olacağını öne sürdü.

Mardin merkez Artuklu İlçesi'nde seçim çalışmalarını sürdüren Mithat Sançar, Babısor Parkı'nda Demokrat Araplar Derneği temsilcilerinin de katıldığı toplantıya katılanlara Arapça konuştu. Sancar, şunları söyledi:

"Bu, yalan ile dürüstlük, talan ile hizmet, kişisel menfaat ile halka hizmet arasında bir seçimdir. En önemlisi de, savaş ile barış arasında seçim yapacak olmamızdır. Halklar, inançlar arasında ayırım yapmadan birlikte belirli hedeflere yürüme olayı bu kadar güçlü bir şekilde ilk defa gerçekleşti. Bu yürüyüşün sonunun ne olacağını bu devleti yönetenler, bu ülkenin kaymağını yiyenler anladı. Bu yürüyüşün sonu; birlikte iktidara, bu ülkeyi yönetmemizdi. Onun için önümüzü kesmek istediler. Onlar için bunu engellemenin en iyi yolu barış, huzur ortamını bozmaktı. Savaşı başlattılar. Savaşı onlar başlattılar arkadaşlar. Savaşı üstelik 7 Haziran'dan sonra değil, 7 Haziran seçimlerinden önce başlattılar. Cumhurbaşkanı'nın 'Dolmabahçe mutabakatını tanımıyorum' dediği gün bu savaşı başlattılar. 'Kürt sorunu yoktur' dediği gün bu savaşı başlattılar."

- Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hdp'li Sancar: 1 Kasım'da Demokrasi ile Diktatörlük Arasında Bir Seçim Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement