HDP'li Vekilleri TSK'nın Vurduğu Zergali'de PKK'lılar Korudu - Son Dakika
Güncel

HDP'li Vekilleri TSK'nın Vurduğu Zergali'de PKK'lılar Korudu

TSK'nın operasyon yaptığı Kandil'deki Zergali bölgesine giden HDP heyetini teröristlerle IKYB yetkilileri karşıladı. Heyetin korumasını eli silahlı teröristler yaptı.

06.08.2015 10:16  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP milletvekilleri Osman Baydemir, Kadri Yıldırım ve Hüda Kaya'dan oluşan heyet, Türk savaş uçaklarının hava operasyonu düzenlediği Kandil Dağı yakınlarıondaki Zergali bölgesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Heyeti bölgenin girişinde PKK'lı teröristlerle Irak Kürt Bölgesel Yönetimi yetkilileri karşıladı. Baydemir, köyde sivil halkın bulunduğunu iddia ederken, çevresinde eli kaleşnikoflu teröristlerin koruma yapması dikkat çekti.

BÖLGEYE ZİYARETE GİTTİLER

Halkların Demokratik Partisi (HDP) heyeti, F-16'larımızın vurduğu Irak'ın kuzeyindeki Zergali bölgesinde incelemelerde bulundu. HDP milletvekilleri Osman Baydemir, Kadri Yıldırım ve Hüda Kaya'dan oluşan heyet, Türk savaş uçaklarının hava operasyonu düzenlediği Kandil Dağı'na yakın Zergali bölgesini ziyaret etti.

TERÖRİSTLER KARŞILADI

Heyeti bölgenin girişinde terör örgütü mensubu bir grup PKK'lı ve yerel halktan vatandaşlar karşıladı. Ziyaret esnasında Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) yetkilileri de hazır bulundu. Heyet, Türk savaş uçaklarının bombaladığı iddia edilen yerleşim yerlerinde bazı evlerde inceleme yaptı.

"SİVİLLER YAŞIYOR" İDDİASI

Baydemir, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, mamur bir köy olduğunu ve sivillerin yaşadığını öne sürdüğü Zergali'de hiçbir örgütün askeri kampının bulunmadığını savundu. HDP'liler ziyaretinin ardından Süleymaniye kentine geçti.




HDP\'li Vekilleri TSK\'nın Vurduğu Zergali\'de PKK\'lılar Korudu

Son Dakika Güncel HDP'li Vekilleri TSK'nın Vurduğu Zergali'de PKK'lılar Korudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (93)

  • antikaci: Şimdi o bölgeye bir atom bombası atilamazmi süper olur 55 5 Yanıtla
  • Beko: Bunlara Türkiye Büyük Millet Meclisine girmesine destek olan Ve sadece bunu Akp hükümeti ve Tayyib Erdoğana düşmanlıklarından yapan sözde ne kadar profösör, akil insanlar topluluğu varsa onlar sebebdir. 47 5 Yanıtla
  • Kürşad.: Bombalar o ziyaret esnasında atılsa daha verimli olurdu. 40 8 Yanıtla
  • Asil kürt: Eğer bu gidenleri TC ye sokarsanız hepinizin allah belasını versin 39 8 Yanıtla
  • rüzgar: O klabalığın üstüne F.16 kaldırıp bombalayın kardeşim.ne duruyorsunuz.. 41 5 Yanıtla
  • ordu: ÇOLUK ÇOCUK GENÇ YAŞLI ANA AVRAT BÖCÜK BÖRTÜ CANLI NE VARSA BUNLAR VATAN HAİNİ PKK LI ACI AMA GERÇEK BU ARKADAŞLAR 34 11 Yanıtla
  • Kjj: Allahım inşallah oradan dönüşleri olmaz hepsi döşedilleri mayınlara başarlarda genetikler. Âmin 35 10 Yanıtla
  • Dombra: Hazır hepsi toplanmış iken iki üç bomba daha atalım toptan kurtuluş olur 30 13 Yanıtla
  • Ülkü: Köy mü? Bizde yedik yani. Pkk nin karagahı orası. Pezevenk pkk lılar birde fahişe pkk lılar var. Piçleride ortalıkta geziniyor. 39 4 Yanıtla
  • 41: tam bombalama zamanıymış işte bombalayıp gebertin köpekleri.. 32 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement