Erdoğan Tepki Göstermişti! HDP'li Vekillerin Açlık Grevi Meclis'te Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Tepki Göstermişti! HDP'li Vekillerin Açlık Grevi Meclis'te Sürüyor

Erdoğan Tepki Göstermişti! HDP\'li Vekillerin Açlık Grevi Meclis\'te Sürüyor

Erdoğan'ın "Bunlar terör örgütüne uşaklık ediyor" diyerek tepki gösterdiği HDP'li vekiller, açlık grevine Meclis'te devam ediyor.

30.01.2016 11:07  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tepki gösterdiği HDP'li milletvekilleri, Cizre'de bir apartmanın bodrum katındaki yaralı ve cenazelerin ambulansla alınması için başlattıkları açlık grevine TBMM'de devam ediyor.

AÇLIK GREVİ MECLİS'E TAŞINDI

HDP'li milletvekilleri Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir apartmanın bodrum katında aralarında yaralı halde bulunan 22 kişinin kurtarılması ve hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesinin de ailelerine teslim edilmesi için İçişleri Bakanlığında başlattıkları açlık grevine Meclis'te devam etme kararı aldı.

TÜRKÇE - KÜRTÇE DÖVİZLER

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Adana milletvekili Meral Danış Beştaş ve Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir'in greve devam ettiği TBMM'deki Grup Toplantı Salonuna Türkçe ve Kürtçe 'Yaşam için Açlık Grevindeyiz' yazılı dövizler asıldı.

HDP'DEN AÇIKLAMA GELDİ

HDP'den yapılan yazılı açıklamada 'Cizre'de bir bodrum katında bulunan cenazelerin ve aralarında ağır yaralıların da olduğu yurttaşların tahliye edilmesi noktasındaki insanlık trajedisine çekmek, hükümet yetkililerinin gerekli girişimleri yapmasını ve yaptırmasını sağlamak amacıyla başladıkları açlık grevine TBMM Grup Toplantı Salonumuzda devam etmektedir" denildi.

ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'li vekillerin açlık grevine ilişkin, "Bunlar şu anda terör örgütüne uşaklık yapıyorlar" demişti. "Bu oyunlara gelmeyiz." diyen Cumhurbaşkanı, "Birileri açlık grevi yapıyor, eş başkanlarını biliyorsunuz sağda solda tatil yapıyor. Büyükada'da şu anda bisikletle tatilde olanlar da var." ifadesini kullanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan Tepki Göstermişti! HDP'li Vekillerin Açlık Grevi Meclis'te Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • can: bunlar kürt halkını kandırıp üzerinden siyaset yaparak terör örgütüne uşaklık yapıyorlar. 0 0 Yanıtla
  • Fatih Sultan Mehmet : ölene kadar destekliyoruz arkanizdayiz..Geberin pislikler 0 0 Yanıtla
  • fadime : allah aşkina yeter ya kim kimi ölduruyor neden her gun bir ölum haberi niye 0 0 Yanıtla
  • fadime : allah aşkina yeter ya kim kimi ölduruyor neden her gun bir ölum haberi 0 0 Yanıtla
  • bingöllü : yavurlar meclise girmiş... 0 0 Yanıtla
  • Halktan biri: Bunlara inaniyormusunuz aclik grevlerini destekliyor ve en yakin zamanda olmelerini diliyoruz 0 0 Yanıtla

Advertisement