HDP Milletvekili Başaran'dan Lice Operasyonuna Tepki - Son Dakika
Yerel

HDP Milletvekili Başaran'dan Lice Operasyonuna Tepki

HDP Milletvekili Başaran\'dan Lice Operasyonuna Tepki

Diyarbakır kırsalında devam operasyonlara HDP'li vekil Ayşe Acar Başaran tepki gösterdi.

29.06.2016 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP'li Başaran: Lice'de neler yapılmak isteniyor?

HDP Batman milletvekili Ayşe Acar Başaran, Lice, Kocaköy ve Hazro kırsalında askeri operasyonlar sonucu çıkan orman yangınına dikkat çekerek, "Lice'ye ses vermezsek emin olun bunun devamı da gelecek, çünkü Lice bir adımdır. Lice'deki doğa ve insan katliamına sesimizi daha da yükseltmemiz gerekiyor" dedi.

HDP'li Başaran, yaptığı açıklamada "Aslında şuanda Lice'de tam olarak ne oluyor, orada nasıl bir operasyon yürütülüyor, devlet ne yapmak istiyor açıkçası bilmiyoruz. Tıpkı özyönetim alanlarında yaptıkları gibi yapıyorlar. Giriş çıkışlara izin verilmiyor. Ve bu giriş çıkışlar esnasında oradaki operasyonların durdurulması için girişimde bulunmak isteyen, adım atmak isteyen insanların da gözaltına alındığını görüyoruz" şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP Milletvekili Başaran'dan Lice Operasyonuna Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 1903Fatih: Esrar yakıyorlar gençler zehirlenmesine diye.bilmiyorum önemi var mi senin icin 9 4 Yanıtla
  • vatann: seni sehit ailelerine teslim etmek lazim, tepkini yürekliysen onlarin yaninda da yap... Sizler terörün ele baslarisiniz, sizler bu ülkenin askerini, polisini sehit edip sonrara da onlarin vergileriile karnini doyuran sahsiyetsizlersiniz... Sonunuzun geldigini anlayinca nereye nasil saldircaginizi sasirdiniz... 0 0 Yanıtla

Advertisement