HDP Muş Milletvekili Yıldırım'ın Bulanık'ta Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Yerel

HDP Muş Milletvekili Yıldırım'ın Bulanık'ta Esnaf Ziyareti

HDP Muş Milletvekili seçilen Ahmet Yıldırım, HDP ve DBP ilçe eş başkanları ve ilçe yöneticileri ile birlikte Bulanık'ta belediye ve esnafı ziyaret etti.

07.07.2015 14:04  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran genel seçimlerinde HDP Muş Milletvekili seçilen Ahmet Yıldırım, HDP ve DBP ilçe eş başkanları ve ilçe yöneticileri ile birlikte Bulanık'ta belediye ve esnafı ziyaret etti.

HDP ilçe binasında halka hitaben konuşma yapan HDP Muş Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, HDP'nin 7 Haziran'da Bulanık'ta elde ettiği başarıya değinerek halkın kararlı yürüyüşünü kimsenin durduramayacağını söyledi. Halkın kazanmış olduğu bu zaferin sorumluluğuyla, ağırlığıyla çalışmaya devam edeceklerini belirten Yıldırım, "Bu emek gerçekten şehitlerin emeğidir. Çalışan, yönetici ve fiili çalışan arkadaşlarımızın emeğiydi. Kim ne üstüne düşmüşse hakkıyla yerine getirdi ve bu başarı bu şekilde sağlandı. Biz kurumlarımız adına bütün Bulanık halkına teşekkür ediyoruz çünkü bu emek bütün halkların emeğidir" dedi.

Ak Parti ve CHP arasında koalisyonun halkın temel beklentisi olduğunu belirten Yıldırım, şöyle konuştu: "MHP ile yapılacak koalisyonda çözüm sürecine ilişkin hala net bir tavır söz konusu değil. Bu koalisyonla ilgili partimizin temel politikası aşikardır. Umarım çözüm sürecinin sekteye uğramayacağı bir politika izlenir. Eğer onlarla kurulmazsa bile, bizim ilke ve taleplerimiz doğrultusunda AK Parti ile bir koalisyon çalışması yürütebiliriz."

Türkiye'nin Suriye sınırına askeri yığınak yapmasının iç kamuoyuna dönük bir politika olduğunu ifade eden Yıldırım, Türkiye'nin Suriye'ye girebilecek derecede bir çılgınlığa kalkacağına inanmadığını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından belediyeyi ziyaret eden milletvekilini Belediye Eşbaşkanı Figen Yaşar karşıladı. Belediye Eşbaşkanı Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım'a teşekkür etti.

Belediyeden sonra esnafı ziyaret eden Yıldırım, sonra ilçeden ayrıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel HDP Muş Milletvekili Yıldırım'ın Bulanık'ta Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement