HDP'nin Sloganı: Kadının Sesi HDP'nin Rengi - Son Dakika
Güncel

HDP'nin Sloganı: Kadının Sesi HDP'nin Rengi

HDP\'nin Sloganı: Kadının Sesi HDP\'nin Rengi

'Kadının sesi HDP'nin rengidir' ve 'Barajları aşıyoruz, yaşamı kadınlarla inşa ediyoruz' sloganlarıyla seçime giren HDP'nin kadın adayları, ortak mücadele çağrısı yaptı.

17.04.2015 14:30  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) İzmir'deki 26 milletvekili adayından 14'ü kadın. 'Kadının sesi HDP'nin rengidir' ve 'Barajları aşıyoruz yeni yaşamı kadınlarla inşa ediyoruz' sloganlarıyla seçime giren HDP'nin kadın adayları, ortak mücadele çağrısı yaptı.

"BARAJ SIKINTISI YOK"

HDP İzmir kadın milletvekili adayları, İzmir Kahve Deryası'nda partili kadınlarla kahvaltıda buluştu. 'Kadının sesi HDP'nin rengidir' ve 'Barajları aşıyoruz yeni yaşamı kadınlarla inşa ediyoruz' sloganlarını tekrarlayan kadınlar, HDP'nin baraj sıkıntısı olmadığını söyledi.

"KURUTACAĞIZ O BARAJI"

Adaylardan Eylem Yıldız, HDP'nin İzmir'de en az 5 milletvekili çıkaracağını öne sürerken. 19 yıldır şarkı söyleyen Pınar Aydınlar, HDP'nin yüzde 10 seçim barajını kurutacağını savunarak, "Onlar HES'lerle doğayı, cinayetlerle kadınları kuruttular. Biz de bu iktidardan kurtulmak için barajı kurutacağız" dedi.

"KADINLARLA OMUZ OMUZA VERECEĞİZ"

Adaylardan Hülya Gürgör, "Kadın ne kadar hayatın içinde olursa sorunlar o kadar çabuk çözülür" derken, Semra Uzunok "Fabrikalarda kadın işçilerle omuz omuza vereceğiz. Cinayete kurban giden kadınlar için adliyelerde nöbet tuttuk. Kadının mücadelesini her platforma taşıyacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HDP'nin Sloganı: Kadının Sesi HDP'nin Rengi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement