Teröristleri Öven HDP'li Vekil Hakkında Fezleke Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Teröristleri Öven HDP'li Vekil Hakkında Fezleke Düzenlendi

Teröristleri Öven HDP\'li Vekil Hakkında Fezleke Düzenlendi

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, operasyonda öldürülen PKK'lıları öven HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan hakkında, fezleke düzenledi.

05.11.2015 10:03  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, 22 Eylül'de Tunceli Ovacık'ta TSK'nın düzenlediği operasyonda etkisiz hale getirilenler arasında bulunan ve PKK'nın sözde Tunceli sorumlusu olduğu iddia edilen "Baran Dersim" kod adlı teröristin ölümünün ardından, "Dersim'in asi komutanı Baran Dersim ve Kobani direnişinin özgürlük savaşçısı Aziz Güler, anınız önünde saygıyla eğiliyoruz" ifadeleri nedeniyle hakkında soruşturma başlattığı Ayhan için fezleke hazırladı.

DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASI İSTENDİ

Fezlekede, Anayasanın 83. maddesine istinaden "Dokunulmazlığının kaldırılması" istenilen Ayhan'ın ifadelerinde terör örgütü propagandası yaptığı vurgulandı.

FEZLEKE, ADALET BAKANLIĞI'NA GÖNDERİLDİ

Fezleke, TBMM Başkanlığına sunulmak üzere Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teröristleri Öven HDP'li Vekil Hakkında Fezleke Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • uyan: Biri değil tamamı terörist , fezleke hazırlatın atın kodese . Açık açık söylüyor sırtımızı pkk ya dayıyoruz diye , bunların karayılandan , cemil bayık tan , mustafa karasu dan ne farkı var ? Bana göre sorgusuz sualsiz tutukla . Bunlara demokrasi 3 beden büyük 17 0 Yanıtla
  • antalyaya: boylerini yok edin 7 2 Yanıtla
  • antalyaya: bu vatani yıkmaya çalışan herkes cezasıni çekecek 7 0 Yanıtla
  • urfali: Asıl bu zerdusu 7 0 Yanıtla
  • toros: Karakterleri varsa atatürk,ün meclisine gelmezler. 2 0 Yanıtla
  • selçuk: AKP SİZİ İNİM İNİM İNLETECEK VATAN HAİNLERİİİİ 0 0 Yanıtla
  • ESKİCİ: ACIK ADAM OLUN LEN 0 0 Yanıtla
  • SEŞİBO ( Sen Şimdi İsmi Boşverde ): Böyle düşünceler yapman doğal ve doğru.Ama yapmış olduğun düşünceler doğru mu, bu ayrı konu.Herkes ben biliyorum derse,bilen de bilemez artık.Demek istediğim şu ki,,eğer islam ahlakını yeterince öğrenebilseydik, böyle üzücü şeyler başımıza gelmez,,Ama biz boş şeyleri (diziler,filimler,müzikler,eğlence,moda,alkol,sigara,tembellik,kahvehaneler,maçlar kumar,sahtekarlik,eğitimsizlik ) seçmişiz.Yani,,bindik bir alamete,gidiyoz gıyamete.Saygılarımla. 0 0 Yanıtla

Advertisement