HDP ve DBP'den Sürece Sahip Çıkma Çağrısı - Son Dakika
Güncel

HDP ve DBP'den Sürece Sahip Çıkma Çağrısı

HDP ve DBP\'den Sürece Sahip Çıkma Çağrısı

Halkların Demokratik Partisi Hakkari İl Eş Başkanı Rahmi Temel, Ağrı'nın Diyadin ilçesinde büyük bir provokasyon yaşandığını söyledi.

12.04.2015 12:25  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Parti binasında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Hakkari İl Eş Başkanı Musa Çiftçi ve HDP İl Eş Başkanı Zeynep Besi Dara'nın da katılımıyla bir açıklama yapan Rahmi Temel, güne acı bir haberle başladıklarını söyledi.

"DİYADİN'DE YAŞANANLARI KINIYORUZ"

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde bir provokasyon yaşandığını belirten Rahmi Temel, "Diyadin'de yaşananları kınıyoruz. Halkımıza bu konuda yaşanabileceklerin önüne geçmeleri için duyarlı davranmasını istiyoruz." dedi.

Yarın kente gelecek olan milletvekili adayları için kitlesel bir etkinlik düzenleyeceklerini ifade eden Temel, "Hakkari halkına hem HDP'ye sahip çıkması hem de dün Ağrı'nın Diyadin ilçesinde yaşanan olaylara tepki göstermek için karşılamaya davet etti. Karşılama yarın saat 10.00'da Özgürlük meydanında olacak. Belediye önünde tanıtım etkinliği ve seçim bürosunun açılışı yapılacak" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel HDP ve DBP'den Sürece Sahip Çıkma Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • bu örgüt çok şerefsiz zazaları asimile etmek: bu örgüt çok şerefsiz zazaları asimile etmek kendi çakal politikalarına yem etmek için yıllarca sömürdü. örgüt içinde zazaca konuşmak yasaklandı konuşanlar ajan suçlamasıyla öldürüldü öldürülenlerde çatışmada ölmüş gibi lanse edilerek aileleri kandırıldı. . . ülkücüler oldu olası zazaları severler bende bu ülkücüleri hep sahtekarlıkla suçlayıp kürt hareketini bölmek için yapıyorlar diye zannederdim meğerse 12 eylülde bir çok dindar zaza ülkücü şehitler arasındaymış, yeşil ler , muzafferler ölür allah daavası ölmez. . bütün ülkücüler hakkını helal etsin oyum artık hep mhp ye. 1 11 Yanıtla
  • şervan: olan yalan söyleme zazamisin nesin gerçi zaza olduğuna inanmiyorum o örgüt yıllarca asimleye karşi yüzlerce şehit vermiş bir örgütü öyle aslı astari olmayan yalanlarl karalayamazsın arti örgütte yüzlerce zaza gerila var. 0 0 Yanıtla

Advertisement