Hdp ve Dbp'nin "Eylem Çağrısı" Yaşamı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika
Güncel

Hdp ve Dbp'nin "Eylem Çağrısı" Yaşamı Olumsuz Etkiledi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Diyarbakır'da "eylem çağrısı" yaşamı olumsuz etkiledi Diyarbakır'da "eylem çağrısı" yaşamı olumsuz etkiledi Diyarbakır'da HDP ve DBP'nin çağrısı üzerine yapılan kontak ve kepenk kapatma eylemi vatandaşların mağduriyetine neden oldu Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisinin (DBP) çağrısı üzerine yapılan kontak ve kepenk kapatma eylemi nedeniyle vatandaşlar mağdur edildi.

09.02.2016 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Diyarbakır'da "eylem çağrısı" yaşamı olumsuz etkiledi Diyarbakır'da "eylem çağrısı" yaşamı olumsuz etkiledi

Diyarbakır'da HDP ve DBP'nin çağrısı üzerine yapılan kontak ve kepenk kapatma eylemi vatandaşların mağduriyetine neden oldu

Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisinin (DBP) çağrısı üzerine yapılan kontak ve kepenk kapatma eylemi nedeniyle vatandaşlar mağdur edildi.

Şırnak'ın Cizre ve Diyarbakr'ın Sur ilçelerindeki sokağa çıkma yasağı ile operasyonları protesto etmek için iki siyasi partinin eylem çağrısının ardından, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren otobüsler kontaklarını, bazı esnaf da kepenk kapattı.

Otobüsler, Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü garajına çekildi. Belediye otobüslerinin hizmet vermemesi nedeniyle vatandaşlar, ulaşım konusunda sıkıntı yaşadı.

Fırın ve eczaneler dışındaki iş yerlerinin büyük bölümünün kepenk kapattığı kentte, eylem çağrısı yaşamı olumsuz etkiledi.

Merkez Bağlar, Yenişehir ve Kayapınar ilçelerindeki bazı mahallerde belediye tarafından çöplerin toplanmadığı görüldü.

DBP'li belediyelerin temizlik hizmeti vermemesi nedeniyle de cadde ve sokaklarda çöp yığınları oluştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hdp ve Dbp'nin 'Eylem Çağrısı' Yaşamı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement