Hebun Alipınar Zirvede Tek Başına - Son Dakika
Spor

Hebun Alipınar Zirvede Tek Başına

Hebun Alipınar Zirvede Tek Başına

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde 10.hafta maçını da kazanan Hebun Aliparspor zirvede tek başına kaldı.

22.12.2014 23:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çınar Belediyespor'u 2-0 yenerek 10. maçını da kazanarak önemli bir rekora doğru koşan Hebun Aliparspor, Kayapınar Belediyespor'un yenilmesiyle ikinci sıradaki Çermikspor'la farkı 6'ya çıkararak bir hayli rahatladı.
Çermikspor, ikinci sıraya yerleşti.

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde 10.hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynandı. Lider Hebun Aliparspor, zorlandığı maçta Çınar Belediyespor'u Ahmet Gülsever ve Metin'in golleriyle 2-0 yenerek ligdeki 10.maçını da kazanıp puanını 30'a çıkardı.

Haftanın zirve yarışını yakından ilgilendiren maçında kendi sahasında Kayapınar Belediyespor'u 2-0 yenen Çermikspor, rakibinin üstüne çıkarak ikinci sıraya yerleşti. Hebun Aliparspor, böylece ikinci Çermikspor'a 6, üçüncü Kayapınar Belediyespor'a da 8 puan fark attı.

Erganispor ve Ziraatspor, Gol Yağdırdı

Haftanın diğer maçlarında Erganispor, kendi sahasında Yeniköyspor'a gol yağdırarak 8-1'lik sonuçla kazanırken, Bismil Belediyespor ise son sıradaki Yenişehir Belediyespor'u 4-0'la geçti. Ziraatspor, Silvan Belediyespor'u 6-0 yenerek haftanın en çarpıcı sonuçlarından birine imza attı. Alipaşaspor'un Bağlar Belediyespor'u 3-1 mağlup ettiği haftada Sur Belediyespor ise lige katılmayan Amedspor'dan 3 puanı 3-0'lık hükmen galibiyetle aldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Hebun Alipınar Zirvede Tek Başına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement