Hedef 10.000 Bayii - Son Dakika
Güncel

Hedef 10.000 Bayii

Her marka cep telefonlarında garanti dışı kalan; çarpma, düşme, kırılma, sıvı teması gibi kullanıcı hatalarına ve hırsızlıklara karşı hizmet paketi sunan Cepkask; sektördeki büyümesini emin adımlarla sürdürmeye devam ediyor.

22.04.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzde yüz yerli sermayesiyle sektörünün ilk ve tek oyuncusu olan Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, kısa zamanda 5.700 bayiye ulaştıklarını yılsonunda hedeflerinin 10 bin bayi olduğunu açıkladı.

Yenilikçi iş modeli ve geliştirdiği üstün müşteri memnuniyeti ile her marka cep telefonlarına; çarpma, düşme, kırılma ve sıvı teması gibi kullanıcı hatalarına ve hırsızlıklara karşı hizmet paketi sunan Cepkask firması bayilik ağında atağa kalktı. Kısa sürede 5.700 bayiye ulaşan Cepkask'ın Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, yılın ikinci çeyreğinde 7.500, yılsonunda da 10.000 bayiye ulaşma hedefinde olduklarını söyledi.

Türkiye'de özellikle her geçen gün akıllı telefonlara yönelik ilginin arttığına vurgu yapan Gülgeç, yüksek fiyatlara satın alınan telefonların başına bir şey gelmesini istemeyenlerin kendilerini tercih ettiklerini ve sektörde de çok önemli bir boşluğu doldurduklarının da altını çizdi. Tayfun Gülgeç"Uyguladığımız 'Cep telefonu hizmet paketi' sayesinde yüksek fiyatlara satılan özellikle akıllı telefonlarda kullanıcıların her türlü mağduriyetini gideriyoruz. Bu da firmamıza olan ilgiyi arttırıyor. Bugün Türkiye'nin 7 bölgesinde 81 ilde bayimiz bulunmakta. Bayilerimizden ve dağıtım kanallarımızdan gelen geri bildirimlere göre 10 kullanıcıdan en az 4'ü bir cep telefonu satın alırken bayiye veya teknomarkete Cepkask Hizmet Paketi soruyor ve istiyor, bayiden Cepkask tedarik edemeyen tüketici www.cepkask.com.tr ticaret sitemizden de Cepkask cep telefonu hizmet paketini satın alabiliyor" dedi.

Hem Bayi Hem Kullanıcı Kazanıyor…

Cepkask'ı sektöre kazandırırken hem bayilerinin hem de müşterilerin kazanmasını hedef aldıklarına vurgu yapan Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, "Günümüz ekonomisinin 'Kazan-Kazan' iş modelini Cepkask'ta başarıyla uyguladığımıza inanıyoruz. Zaten gerek hali hazırdaki bayilerimizden gerek yeni bayilik isteklerinden gerekse de son kullanıcıdan bunu anlıyoruz. Böylelikle hem kullanıcı kazandı hem de biz."

Son dönemlerde cep telefonları başta olmak üzere elektronik cihazlarda karlılık oranlarında ciddi düşüşler olmasına rağmen Cepkask'ın tüketici dostu hizmet paketi sayesinde bayilerinin de ciddi karlılıklar elde ettiğine değinen Gülgeç, Cepkask bayilerinin geleceğe güvenle baktığını belirtti. Kullanıcılar için böylesi benzersiz bir hizmeti almanın da çok ekonomik olduğuna vurgu yapan Gülgeç sözlerini şöyle noktaladı: "Özellikle kredi kartına taksit uygulamasının kaldırılmasından sonra, cep telefonunu nakit olarak ve yüksek miktarlarla alan kullanıcılar, olası kullanıcı hataları karşısında mağduriyet yaşamamak için cep telefonu hizmet paketine yoğun ilgi göstermeye başladı. Kullanıcılar, düşme, kırılma, çarpma, hırsızlık, gasp kapkaç ve sıvı teması gibi durumlara karşı önlem almak amacıyla 75 Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla cep telefonu hizmet paketi alarak bir yıl boyunca akıllı telefonlarını koruma altına alıyor."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hedef 10.000 Bayii - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement