Hedef 2019! - Son Dakika
Spor

Hedef 2019!

Hedef 2019!

Galatasaray, A Milli Takım'ın da değişmez iki oyuncusu Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile aynı şartlarda sözleşme uzatmaya hazırlanıyor.

18.04.2014 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, geçtiğimiz iki sezon kazanılan şampiyonluğa damga vuran isimlerden olan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile nikah tazelemek için teklifini yaptı.

Amrabat bir yıl daha Malaga'da

Sarı-kırmızılı takımın Avrupa'dan elenmesi ve ligde de şampiyonluk yarışında erken havlu atması sonrası önümüzdeki sezonları planlamaya başlayan yönetim, Selçuk'un iki yıl, Burak'ın ise üç yıllık kalan sözleşmelerini 5'er yıla (2019'a) kadar uzatmak için oyuncuların menajerleri ile masaya oturdu.

Geçen hafta Ünal Aysal'ın da katılımıyla gerçekleşen görüşmede taraflar prensipte anlaştı. Çocukluktan bu yana çok iyi arkadaş olan Selçuk ve Burak, 2005-06 sezonunun ikinci yarısında Manisaspor, 2010-11 Trabzonspor ve 2012'den itibaren Galatasaray'da aynı formayı terleterek bir çok başarıya imza attılar.

Bu durumu da göz ardı etmeyen sarı-kırmızılı yönetim iki futbolcuya da aynı parayı verecek. Yönetimin Selçuk ve Burak'a teklifi yıllık 2.7 milyon euro+ 15.000 euro maç başı. Bu hafta Kasımpaşa ile oynanacak maçın ardından bu teklif her iki oyuncunun da önüne konacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement