Hedef Erdemli Ve Ahlaklı Nesil - Son Dakika
Güncel

Hedef Erdemli Ve Ahlaklı Nesil

Hedef Erdemli Ve Ahlaklı Nesil

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Mihmandar projesi kapsamında, ilçedeki eğitimci ve idareciler bir araya geldi.

17.10.2016 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'deki eğitimcilerle bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bizim en temel görevimiz; şuurlu, erdemli ve ahlaklı bir nesil yetiştirmektir. Bu hepimizin görevidir" şeklinde konuştu.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, AK Parti Esenler Gençlik Kolları Başkanı Hacı Ahmet Kılıç, şube müdürleri ve eğitimciler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan program, Mihmandar projesini tanıtan sinevizyon gösterimi ile devam etti. Programda açılış konuşması yapan Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, mihmandar projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

ERDEMLİ VE AHLAKLI NESİL

Programda bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, üstlendikleri emanetin öneminin farkında olduklarını belirterek, "Esenler'in her bir ferdinin bizlere en kıymetli emaneti olan çocuklarını, hakkıyla nasıl yerine getirip emin sıfatını alabiliriz bunun derdi ve gayretiyle bir araya geldik. Türkiye 15 Temmuz'da müthiş bir işgal girişimi gördü. 15 Temmuz'da yaşadığımız bir darbe denemesi değildi. Darbenin de ötesinde Türkiye'nin işgal hareketi, Türkiye'yi kaosa sürüklemek ve Türkiye'yi başka bir emperyalist buyruğun altına sokma gayretiydi. Rabbim bu milletin eliyle, bu milletin çıkarmış olduğu liderinin basireti ve ferasetiyle 15 Temmuz günü bu millete yardım etti. 15 Temmuz'da gördük ki garip gureba Anadolu çocukları maalesef terörist oldu. Şimdi bizim en temel görevimiz; şuurlu, erdemli ve ahlaklı bir nesil yetiştirmektir. Bu hepimizin görevidir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hedef Erdemli Ve Ahlaklı Nesil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement