Hedeflerine Aydın Holding Desteği! - Son Dakika
Güncel

Hedeflerine Aydın Holding Desteği!

Trabzonspor'un kuruluşunda birleşen 3 kulüpten biri olan Trabzon idmanocağı yüzme branşını 2015 yılı itibariyle bünyesine ekledi.

29.07.2015 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol başta olmak üzere voleybol ve basketbol branşların da birçok milli ve profesyonel sporcu yetiştiren kulüp, yüzme branşını da bünyesine ekleyerek Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek olan sporcuları yetiştirmeye başladı.

Ozan Sağlam antrenörlüğünde yetiştirilen yüzücülerin 50'si lisanslı 30'u lisans adayı olmak üzere yeni katılımcılarla beraber toplamda 250 sporcuyu kulüp bünyesinde yetiştiriyor. İlk olarak olimpiyatlara çıkmayı hedeflediklerini söyleyen yüzme antrenörü Ozan Sağlam "Sporcularına, spor ahlakını ve disiplinini aşılayarak sıkı bir şekilde çalıştıklarını ve hedeflerine en kısa zamanda ulaşarak Ülkemize birincilikle dönen sporcuları yetiştireceklerini söyleyen Sağlam, hedeflerine katkıda bulunan Aydın Holding'e de desteklerinden dolayı teşekkür etti.".

Trabzon İdmanocağı yüzme kulübünün öğrencilerine ulaşım hizmeti veren otobüsleri Aydın Holding sponsorluğunda yeni yüzüne kavuştu. Aydın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Aydın "Türk sporuna ve sporcusuna yatırım yapılması gerektiğini ve İdmanocağı gibi birçok geleceği olan kulübün desteklenerek daha çok büyümesi gerektiğini söyledi."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hedeflerine Aydın Holding Desteği! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement