Hediyem Kur'an Olsun" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Hediyem Kur'an Olsun" Kampanyası

Hediyem Kur\'an Olsun" Kampanyası

Türkiye Diyanet Vakfı Başkanlığı, “Hediyem Kur’an Olsun” kampanyasına desteklerinden dolayı, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na teşekkür belgesi sundu.

10.03.2016 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Diyanet Vakfı Başkanlığı, "Hediyem Kur'an Olsun" kampanyasına desteklerinden dolayı, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na teşekkür belgesi sundu.

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Şehitkamil İlçe Müftüsü Ömer Keskin ve Türkiye Diyanet Vakfı Kaynak Üretimi Müdürü Sami Serdar, Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Başkanı Mehmet Görmez adına SANKO Onursal Başkanı Konukoğlu'na ziyarette bulundu. Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı Başkanlığı'nın, Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile 2015 Haziran ayında "Hediyem Kur'an Olsun" projesini başlattığını, bağışlarla sağlanan Kur'an'ların değişik kıtalardaki 17 ülke ve yurt içerisinde çeşitli kurumlara ulaştırıldığını söyledi. SANKO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nun kampanyaya 20.000 Kur'an bağışı ile katıldığını belirten Çelik ve beraberindekiler, Konukoğlu'na, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez adına, üzerinde, "Hediyem Kur'an Olsun kampanyamıza göstermiş olduğunuz teveccüh ve katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, yardımlarınızın Cenab-ı Hak katında makbul olması niyazı ile sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler dilerim" mesajı bulunan teşekkür belgesini ve özel baskı Kur'an-ı Kerim takdim etti. SANKO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da İl Müftüsü Çelik nezdinde Diyanet İşleri Başkanı Görmez'e teşekkür ederek, "Okul ve Camii yapımına önem veriyoruz. Şimdiye kadar 21 okul, 13 camii yaptırdık, inşallah ikisinin de devamı gelecek" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hediyem Kur'an Olsun' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement