Hekim Yapı'dan Dünya'da Bir İlk! - Son Dakika
Güncel

Hekim Yapı'dan Dünya'da Bir İlk!

Didem Soydan, "Öner Evez Hekim Yapı lansmanından ve içeriğinden bahsettiğinde, hiç düşünmeden evet dedim. Bakalım neler olacak?"

18.06.2014 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tülin Şahin, "Sayısını hatırlayamayacağım kadar çok defileye çıktım ama Hekim Yapı'nın bu defilesini iple çekiyorum. Simay Bülbül özel tasarımlarıyla dünyada bir ilk'e imza atacağız "

Özge Ulusoy, "Simay Bülbül'ün yapı sektörünün malzemelerini, kendi tasarımlarıyla birleştirdiği defilesinde yer alacağım için heyecanlıyım."

Hekim Yapı tarafından, 25 Haziran Çarşamba gecesi Suada da gerçekleşecek Hekim Yapı 3. Hekimboard Tesisi Açılış ve Markalar Lansmanı'nda ünlü modacı Simay Bülbül'ün iç ve dış cephe malzemelerinden oluşan özel olarak hazırladığı koleksiyonu ile dünyada bir ilk'e imza atılacak.

Organizasyonunu Öner Evez'in üstleneceği Trunk Show da Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Didem Soydan gibi Türkiye'nin ünlü top modelleri Simay Bülbül yorumu ile Hekim Yapı'nın cephe kaplama ve yalıtım alanındaki yeniliklerini, doğa dostu fibercement ürünlerinin tasarımlarını podyumlarda gözler önüne serecek.

Hekim Holding bünyesinde olan cephe kaplama ve yalıtım sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Hekim Yapı, modaya getireceği farklı bakış açısıyla, yapı sektöründe bir "ilke imza atmanın" heyecanı içinde.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hekim Yapı'dan Dünya'da Bir İlk! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement