Hekimhan'daki Deprem Malatya'da Hasara Neden Oldu İddiası - Son Dakika
Yerel

Hekimhan'daki Deprem Malatya'da Hasara Neden Oldu İddiası

Hekimhan\'daki Deprem Malatya\'da Hasara Neden Oldu İddiası

Merkez üssü Hekimhan’ın Dursunlu Mahallesi olan 5,0 şiddetindeki deprem de bir çok ev hasar görürken Malatya merkezde de bir evin duvarlarının deprem nedeniyle çatladığı ileri sürüldü.

01.12.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez üssü Hekimhan'ın Dursunlu Mahallesi olan 5,0 şiddetindeki deprem de bir çok ev hasar görürken Malatya merkezde de bir evin duvarlarının deprem nedeniyle çatladığı ileri sürüldü.

29 Kasım Pazar gününü ilk saatlerinde Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Dursunlu Mahallesi'nde yaşanan 5,0 büyüklüğündeki deprem Malatya kent merkezinde de şiddetli bir şekilde hissedilmişti. Depremin ardından Malatya'da Kiltepe Mahallesi'nde bir evde de hasar oluştuğu iddia edildi. Kiltepe Mahallesi Yücetepe Sokakta oturan Emin Gök isimli vatandaş, evinin depremden sonra çatladığını ileri sürdü. Gök, depremin yaşandığı gece çok sarsıldıklarını belirterek sabah kalktıklarında evlerinin duvarının çatladığını gördüklerini söyledi.

Kerpiç evinin duvarları çatlayan Emin Gök, yetkililerden yardım talep ederek kendi evinin de onarılması konusunda destek istiyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hekimhan'daki Deprem Malatya'da Hasara Neden Oldu İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement