Hekimler Meydanı Boş Bırakmıyor! - Son Dakika
Güncel

Hekimler Meydanı Boş Bırakmıyor!

Hekimler Meydanı Boş Bırakmıyor!

İstanbul Tabip Odası seçimlerine sayılı günler kala Toplumcu Hekimler Hareketi İstanbul Tabip Odası'nın seçimli Genel Kurul'una katılıyor.

19.04.2016 16:02  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tabip Odası Seçimlerinde Toplumcu Hekimler de Var

"Biz Varız! Meslek Onur ve Değerlerimize sahip çıkıyor, meydanı boş bırakmıyoruz "sloganıyla oda yönetimine aday olduklarını açıklayan Toplumcu Hekimler Hareketi aday listesini kamuoyuyla paylaştı.

Toplumcu Hekimler'in sözcüsü ve yönetim kurulu adayı Dr. Turabi Yerli tüm hekimleri seçimlere katılmaya davet ederken, ülkenin sağlık alanında meslek onur ve değerlerini, içine sürüklenilen gerici-totaliter dayatmaya ve yıkıcı etnik taraflaşmaya kurban etmeyerek yükseltecek örgütlü, etkin ve mücadeleci bir hekim hareketine gereksinimi olduğunu söyledi. Yerli açıklamasında ayrıca şu görüşlere yer verdi: "Toplumcu Hekim olarak biz, bilimden, aydınlanmadan ve kamucu sağlık anlayışından yana olma temelindeki ilkelerimizle İstanbul Tabip Odası seçimlerine giriyoruz. Başta ilaç ve teknoloji tekelleri olmak üzere ülkemizi kendi malları gibi gören tüm küresel güçlerin pervasızlığına karşı biz, bu memlekete ve yurttaşlarımıza sahip çıkıyoruz."

Grubun diğer yönetim kurulu adayları ise şöyle:
Uzm. Dr.Dilek Argon Academic Hospital Hematoloji
Uzm. Dr. İbrahim Tavukçuoğlu Medicana Ortopedi
Prof. Dr. Radyoloji Özel Hekim Nuri Tenekeci
Asistan Dr. Metin Pehlivan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı
Dr. Abdullah Altıok Alemdağ Aile Sağlığı Merkezi
Doç. Dr Haldun Akgöz Dr. Siyami Ersek EAH Kardiyoloji

23-24 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Genel Kurul'da hekimler, Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesi ve Sultanahmet Ticaret Meslek Lisesi'nde 24 Nisan Pazar günü sabah saat 09.00'dan 17.00'a kadar oy kullanabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hekimler Meydanı Boş Bırakmıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement