Son dakika Ambulans haberleri, Ambulans son dakika, son dakika Ambulans

Son Dakika Ambulans Haberleri

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • Aracıyla ters yöne giren polis, yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından vurdu
    19:21 Aracıyla ters yöne giren polis, yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından vurdu

    İstanbul Bayrampaşa'da, izin gününde kendisine ait araçla ters yöne giren polis memuru, trafikte bir kişiyle yol verme tartışmasına girişti. Tartışmanın kızışmasıyla birlikte polis, diğer sürücüyü silahla bacağından vurdu. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken polis memuru ise gözaltına alındı.

  • Bayrampaşa'da Trafik Tartışması: Polis Memuru Sürücüyü Bacağından Vurdu
    17:10 Bayrampaşa'da Trafik Tartışması: Polis Memuru Sürücüyü Bacağından Vurdu

    Bayrampaşa'da kendisine ait araçla ters yöne giren polis memuru, trafikte çıkan yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından silahla vurarak yaraladı. Bacağından vurulan şahıs, ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ise gözaltına alındı.

  • İzinli polis memuru, yol verme tartışmasında tartıştığı sürücüyü silahla yaraladı
    16:55 İzinli polis memuru, yol verme tartışmasında tartıştığı sürücüyü silahla yaraladı

    Bayrampaşa'da bir polis memuru, trafikte yol verme tartışması yaşadığı sürücüye tabancayla ateş etti. Sürücü bacağından hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Yeşil sahada korku dolu anlar! Futbolcu maçta nöbet geçirdi, mücadele yarıda kaldı
    15:45 Yeşil sahada korku dolu anlar! Futbolcu maçta nöbet geçirdi, mücadele yarıda kaldı

    Arjantin'deki Estudiantes de La Plata ve Boca Juniors arasındaki futbol maçı, Estudiantes'in orta saha oyuncusu Javier Altamirano'nun nöbet geçirmesi sonucu tatil edildi.

  • Mecidiyeköy'de Ambulans ile Minibüs Çarpıştı
    12:22 Mecidiyeköy'de Ambulans ile Minibüs Çarpıştı

    Mecidiyeköy'de dönülmemesi gereken yerden 'U' dönüşü yapan minibüsle hastaneye yetişmek için kırmızı ışıkta geçen ambulans çarpıştı. Kazada baygın halde araçtan çıkarılan minibüs sürücüsü ile 3 sağlık personeli tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Olay yerine sağlık, emniyet ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Eskişehir'deki Taksicilerden Kamera ve Kabin Talebi
    11:18 Eskişehir'deki Taksicilerden Kamera ve Kabin Talebi

    Eskişehir'deki taksici esnafı, İzmir'de yaşanan taksici cinayeti sonrası benzer olayların yaşanmaması için araçlarına kamera ve kabin yaptırılmasını istedi. Taksiciler, yetkililerden tedbir alınmasını ve tüm taksilere kamera bağlatılmasını talep etti.

  • Beyoğlu'nda freni tutmayan kamyonet park halindeki araçlara çarptı
    10:23 Beyoğlu'nda freni tutmayan kamyonet park halindeki araçlara çarptı

    Beyoğlu'nda yokuş aşağıya seyreden nakliyat kamyonu, frenleri tutmayınca inşaat demirlerine çarparak park halindeki 3 araca çarptı. Sürücü son anda atlayarak kaza atlattı.

  • Burdur'da Kaza: 3 Kişi Yaralandı
    00:58 Burdur'da Kaza: 3 Kişi Yaralandı

    Burdur'un Karamanlı ilçesinde aynı istikamette seyir halinde olan 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza, Fethiye-Burdur Karayolu, Kılçan Köyü yol ayrımı mevkiinde meydana geldi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Karamanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Sulama kanalına düşen köpeği kurtarmaya giden vatandaş boğulma tehlikesi geçirdi
    17 Mar Sulama kanalına düşen köpeği kurtarmaya giden vatandaş boğulma tehlikesi geçirdi

    Sinop'ta sulama kanalına düşen köpeği kurtarmaya giden bir vatandaş, boğulma tehlikesi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vatandaşı ve köpeği kurtardı. Ancak, müdahale sırasında ambulansta yangın çıktı ve tedbir amacıyla ambulansın aküsü söküldü. Vatandaş ikinci bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Sinop'ta sulama kanalına düşen köpeği kurtarmaya giden vatandaş boğulma tehlikesi geçirdi
    17 Mar Sinop'ta sulama kanalına düşen köpeği kurtarmaya giden vatandaş boğulma tehlikesi geçirdi

    Sinop'un Bostancılı Mahallesi'nde sulama kanalına düşen bir köpeği kurtarmak isteyen Cemal G., dengesini kaybederek havuza düştü ve boğulma tehlikesi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Cemal G. ve köpeği kurtardı. Ancak, ambulansa taşınan Cemal G.'nin bulunduğu sırada ambulansın içinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle tedbir amacıyla ambulansın aküsü söküldü ve ikinci bir ambulans çağrılarak Cemal G. hastaneye kaldırıldı.

  • Van'da kalp yetmezliği olan bebek, ambulans uçakla Eskişehir'e götürüldü
    17 Mar Van'da kalp yetmezliği olan bebek, ambulans uçakla Eskişehir'e götürüldü

    Van'da yeni doğan bir bebeğe kalp yetmezliği tanısı konuldu. Bebeğin tedavisi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edilmesine karar verildi. Sağlık Bakanlığı tarafından ambulans uçak gönderildi ve bebek Eskişehir'e sevk edildi.

  • Elazığ'da trafik kazasında 2 kişi yaralandı
    17 Mar Elazığ'da trafik kazasında 2 kişi yaralandı

    Elazığ'ın Karakoçan İlçesi Karapınar köy yolunda meydana gelen trafik kazasında, A.A yönetimindeki otomobil takla attı. Kazada araç şoförü A.A ile araçta bulunan Y.E.Y yaralandı. Yaralılar ambulansla Karakoçan Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Minibüs ile otomobil çarpıştı: 1'i bebek 4 yaralı
    16 Mar Minibüs ile otomobil çarpıştı: 1'i bebek 4 yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, özel halk minibüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada, 1'i bebek 4 kişi yaralandı. Kaza sonucunda yaralananlar İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.

  • Çatalca'da Otomobil İETT Otobüsüne Çarptı: Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı
    16 Mar Çatalca'da Otomobil İETT Otobüsüne Çarptı: Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

    Çatalca'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, karşı yönden gelen İETT otobüsüne çarptı. Çarpma sonrası araçların savrulduğu anların güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Kaza sonucunda otomobil sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • İnegöl'de Minibüs ve Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı
    16 Mar İnegöl'de Minibüs ve Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, özel halk minibüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada, 1'i bebek 4 kişi yaralandı. Kaza sonucunda yaralananlar İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.

  • Tokat'ta ambulans ile ilçe minibüsü çarpıştı, 2 kişi yaralandı
    16 Mar Tokat'ta ambulans ile ilçe minibüsü çarpıştı, 2 kişi yaralandı

    Tokat'ın Turhal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ambulans ile ilçe minibüsü çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Depremde öldü sanılan genç, müzikle hayata tutundu
    16 Mar Depremde öldü sanılan genç, müzikle hayata tutundu

    Kahramanmaraş Depremi'nde 13 saat göçük altında kaldıktan sonra öldü sanılarak ceset torbasına konulan ve son anda yaşadığı fark edilerek kurtarılan Hasan Er, yaşadığı acıları müziğe dönüştürerek hayata yeniden tutundu. Depremde eşini ve sevdiklerini kaybeden Er, yazdığı 'Yine gelsin' adlı söz ve besteyi depremde kaybettiği sevdiklerine armağan etti.

  • Ankara'da köpeğe çarpan araç refüjdeki ağaçlara da çarptı: 1 yaralı
    15 Mar Ankara'da köpeğe çarpan araç refüjdeki ağaçlara da çarptı: 1 yaralı

    Ankara'da seyir halindeki bir araç, yola aniden çıkan köpeğe çarptıktan sonra kontrolünü kaybederek orta refüjde bulunan ağaçlara çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Ankara'da köpeğe çarpan otomobil refüje çarptı, sürücü yaralandı
    15 Mar Ankara'da köpeğe çarpan otomobil refüje çarptı, sürücü yaralandı

    Ankara'da Çankırı Bulvarı Akyurt istikametinde meydana gelen kazada, bir otomobil yola aniden çıkan köpeğe çarptıktan sonra kontrolden çıkarak refüjde bulunan ağaçlara çarptı. Kazada sürücü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • İzmir Valisi Süleyman Elban, Kemalpaşa'daki Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
    15 Mar İzmir Valisi Süleyman Elban, Kemalpaşa'daki Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

    İzmir Valisi Süleyman Elban, Kemalpaşa'daki bir lojistik firmasının soğuk hava deposunda çıkan yangına dair incelemelerde bulundu. Yangın, saat 10.30 sıralarında başladı ve alevler tüm binayı kapladı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, depoda bulunan kimyasal maddelerin yanması çalışmaları güçleştirdi. Yangın büyük ölçüde kontrol altına alınsa da söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

  • Kalp rahatsızlığı yaşayan hasta ambulans helikopterle sevk edildi
    15 Mar Kalp rahatsızlığı yaşayan hasta ambulans helikopterle sevk edildi

    Şırnak'ın Silopi ilçesinde yaşayan 57 yaşındaki erkek hasta, kalp rahatsızlığı nedeniyle Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Diyarbakır'a sevk edildi. İdris O. isimli hasta, hızlı kalp çarpıntısı şikayetiyle Silopi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından kalp yetmezliği tanısı konulan hasta, ambulans helikopterle Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi.

  • İzmir Kemalpaşa'da Kimyasal Malzeme Deposunda Yangın
    15 Mar İzmir Kemalpaşa'da Kimyasal Malzeme Deposunda Yangın

    İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan bir kimyasal malzeme deposunda çıkan yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle çevredeki iş yerleri tahliye edilirken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye devam ediyor. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, kamera kayıtları inceleniyor. İzmir Valisi Süleyman Elban, yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını belirtirken, maddi hasarın büyük olduğunu ifade etti.

  • İsrail'in engellemeleri ibadete engel olamadı: 80 bin Filistinli Mescid-i Aksa'da namaz kıldı
    15 Mar İsrail'in engellemeleri ibadete engel olamadı: 80 bin Filistinli Mescid-i Aksa'da namaz kıldı

    İsrail'in çıkardığı zorluklara ve engellemelere rağmen yaklaşık 80 bin Filistinli, ramazan ayının ilk cuma namazını Mescid-i Aksa'da kıldı. Kudüs İslami Vakıflar İdaresi'ne göre, cuma namazının ardından İsrail'in Gazze Şeridi ve Batı Şeria'daki saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, İsrail'in kısıtlamalarına rağmen Aksa'ya akın edenleri övgüyle karşıladı ve Arap ve İslam ülkelerinin sessiz kalmasını eleştirdi. İsrail polisi ise Mescid-i Aksa'ya girişleri engelledi ve sağlık ekiplerine izin vermedi.

  • Çanakkale'de lastik bot battı: 20 düzensiz göçmen hayatını kaybetti
    15 Mar Çanakkale'de lastik bot battı: 20 düzensiz göçmen hayatını kaybetti

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik botun batması sonucu 20 kişinin cesedine ulaşıldı. Botun battığı ihbarının sabah yapıldığı belirtilirken, 2 kişi kendi imkanlarıyla kurtulurken, 2 kişi de Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Cesetlerden 11'i Kabatepe Limanı'na getirildi ve cenazeler hastanelerin morguna kaldırıldı. Arama kurtarma çalışmaları denizden ve kıyıdan devam ediyor.

  • İsrail, Mescid-i Aksa'da kısıtlamaları sürdürüyor
    15 Mar İsrail, Mescid-i Aksa'da kısıtlamaları sürdürüyor

    İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da Ramazan ayının ilk cumasında da Filistinlilere getirdiği kısıtlamaları sürdürüyor. İsrail polisi, Mescid-i Aksa'nın çevresindeki yolları demir bariyerlerle kapatarak kimlik kontrolü yaparak Cuma namazına gitmek isteyen Filistinlileri geri çeviriyor. Ayrıca, İsrail güçleri sağlık ekiplerinin Mescid-i Aksa'ya girmesine izin vermiyor ve ambulans ekiplerine saldırıyor.

  • Akraba değil akrep! Önce plakayı söktü, sonra ezdi
    15 Mar Akraba değil akrep! Önce plakayı söktü, sonra ezdi

    Mardin'de Burhan Çeçen, amcasının oğlu C.Ç.'nin plakasını söktüğü otomobil ile ezilerek ayağının kırılmasına neden oldu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde C.Ç.'nin önce plakaları söktüğü ve ardından Çeçen'e çarparak kaçtığı görülüyor.

  • Çanakkale'de Lastik Bot Batması Sonucu 16 Göçmen Hayatını Kaybetti
    15 Mar Çanakkale'de Lastik Bot Batması Sonucu 16 Göçmen Hayatını Kaybetti

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik botun batması sonucu 16 kişi hayatını kaybetti. Vali İlhami Aktaş, olayın ardından bölgeye tüm kurtarma ekiplerinin sevk edildiğini ve şu ana kadar 4 kişinin sağ kurtarıldığını belirtti. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, vefat edenlerin 4'ünün çocuk ve bebek olduğu açıklandı.

  • Trabzon'da Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Birimi, hastane öncesi sağlık hizmetlerini simülasyonlarla geliştiriyor
    15 Mar Trabzon'da Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Birimi, hastane öncesi sağlık hizmetlerini simülasyonlarla geliştiriyor

    Trabzon'da Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Birimi, simüle ettikleri hasta vakaları üzerinden hastane öncesi sağlık hizmetleri çalışanlarının bilgi ve tecrübelerini geliştiriyor.

  • TÜVTÜRK Muayene Ücretleri 2023 Yılı Cumhurbaşkanlığı Bütçesini Aştı
    15 Mar TÜVTÜRK Muayene Ücretleri 2023 Yılı Cumhurbaşkanlığı Bütçesini Aştı

    CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, TÜVTÜRK istasyonlarında 2023 yılında 12 milyon 159 bin 664 aracın muayeneye girdiğini belirterek, araç sahiplerinin 2023 yılında iki kez MTV ödeyerek yaşadığını ve TÜVTÜRK'e toplamda 13 milyar 540 milyon 62 bin 67 lira ödediğini açıkladı. Bu miktar, 2024 Cumhurbaşkanlığı bütçesinden fazla ve 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı bütçesinin iki katı kadar. Başevirgen, TÜVTÜRK'ün vatandaşlardan aldığı tutarın birçok kamu kurumunun bütçesinden daha fazla olduğunu belirtti.

  • Eylem Tok'un oğlunun kaza sonrası yaptığı paylaşım ortaya çıktı
    15 Mar Eylem Tok'un oğlunun kaza sonrası yaptığı paylaşım ortaya çıktı

    Eyüpsultan'da karıştığı ölümlü kazanın ardından kaçan yazar Eylem Tok'un oğlu Timur C.'nin kaza sonrasında telefonuyla olay yerini görüntülediği ve küfürlü ifadeler kullandığı görüntüler ortaya çıktı. Timur C. ve arkadaşlarının ambulans çağırmak yerine kaza yapan araçları ile ilgilendiği ve küfrettiği anlar görüntülerde yer alıyor.

  • Çanakkale'de Lastik Bot Batması Sonucu 8 Kişi Hayatını Kaybetti
    15 Mar Çanakkale'de Lastik Bot Batması Sonucu 8 Kişi Hayatını Kaybetti

    Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik botun batması sonucu 8 kişinin öldüğünü açıkladı. Olayın ihbarının sabah yapıldığını belirten Vali Aktaş, kurtarılanların hastaneye sevk edildiğini ve ölü sayısının netleştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kabatepe Limanı'nda ise çok sayıda ambulans hazır bekletiliyor.

  • Prof. Dr. Orhan Alimoğlu, Gazze'deki Acıları ve Tecrübelerini Paylaştı
    15 Mar Prof. Dr. Orhan Alimoğlu, Gazze'deki Acıları ve Tecrübelerini Paylaştı

    Genel Cerrah Prof. Dr. Orhan Alimoğlu, Gazze'ye yaptığı ziyaretlerde tanık olduğu acıları ve tecrübelerini paylaştı. Alimoğlu, Filistinlilerin dramını anlattığı kitabında, Gazze'nin onurlu ve cesur insanlarını asla unutmayacağını belirtti. Ayrıca, İsrail'in saldırıları sonucu yaralanan 7 yaşındaki Maha'nın hikayesini de aktaran Alimoğlu, çocukların din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin değerli olduğunu vurguladı. Gazze'nin iyileşmesiyle birlikte dünyanın da iyileşeceğini dile getirdi.

  • Çanakkale'de mülteci botu battı! 7'si çocuk 22 kişi hayatını kaybetti
    15 Mar Çanakkale'de mülteci botu battı! 7'si çocuk 22 kişi hayatını kaybetti

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik bot battı. Sahil Güvenlik ekiplerinin bölgeye sevk edildiği olayda 7'si çocuk 22 kişi hayatını kaybetti.

  • Eylem Tok'un oğlu ve arkadaşlarından skandal hareket! Ambulans çağırmayıp küfürlü video çekmişler
    15 Mar Eylem Tok'un oğlu ve arkadaşlarından skandal hareket! Ambulans çağırmayıp küfürlü video çekmişler

    Türkiye İstanbul'da ehliyetsiz araç kullanarak bir kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve kendisini kaçıran annesi Eylem Tok'un ABD'de çekilen fotoğraflarını konuşurken internete düşen yeni bir video büyük ses getirdi. T.C. ve arkadaşlarının kaza sonrasında ambulans çağırmak yerine "Böyle şansı s…" diye video çektikleri ortaya çıktı.

  • Tayland Donanması'na ait savaş gemisinden atılan top mermisi başka bir gemiye isabet etti, 13 asker yaralandı
    14 Mar Tayland Donanması'na ait savaş gemisinden atılan top mermisi başka bir gemiye isabet etti, 13 asker yaralandı

    Tayland'ın Chonburi eyaletinde bulunan Sattahip Deniz Üssü'nde, Tayland Donanması'na ait bir savaş gemisinden kazayla ateşlenen top mermisi, başka bir savaş gemisine isabet etti. HTMS Khirirat gemisinde çıkan yangında 2'si ağır olmak üzere 13 asker yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Edirne'de Ters Yönden Gelen Otomobil İle Kaza Sonrası Çıkan Tartışmada 1 Kişi Vuruldu
    14 Mar Edirne'de Ters Yönden Gelen Otomobil İle Kaza Sonrası Çıkan Tartışmada 1 Kişi Vuruldu

    Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasının ardından çıkan tartışmada, bir kişi bacağından vuruldu. Kazaya karışan sürücüler arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında S.A. adlı şahıs, yanındaki tabanca ile Y.M.'ye ateş etti ve Y.M.'nın bacağından hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, S.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Yaralı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Afyonkarahisar'da Bayılan Kadına Milletvekili Müdahale Etti
    14 Mar Afyonkarahisar'da Bayılan Kadına Milletvekili Müdahale Etti

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın ziyareti sırasında bayılan kadına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan ilk müdahaleyi yaptı. Kadın hastaneye kaldırıldı ve ailenin diğer hastaları da sağlık kontrolünden geçecek.

  • Artvin'de iş makinesi pazarın içine daldı
    14 Mar Artvin'de iş makinesi pazarın içine daldı

    Artvin'in Şavşat ilçesinde freni boşalarak yokuş aşağıya kayan iş makinesi, caddeye kurulan pazarın içerisine daldı. Kaza sonucu 1 kişinin hafif şekilde yaralandığı olayda maddi hasar meydana geldi.

  • Alanya'da Rus kadın evinde ölü bulundu
    14 Mar Alanya'da Rus kadın evinde ölü bulundu

    Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan Rus kadın, eşi tarafından evinde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Adıyaman'da trafik kazasında 1 kişi yaralandı
    14 Mar Adıyaman'da trafik kazasında 1 kişi yaralandı

    Adıyaman'da Karapınar Caddesi ile 2.Çevre Yolunun kesiştiği kavşakta meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil ile bir ambulans karıştı. Kazada, A.R.G. isimli otomobil sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Trabzon'da Motosiklet Tutkusuyla Tanınan Prof. Dr. Mehmet Arslan, 8 Yılda 20'den Fazla Ülke Gezdi
    14 Mar Trabzon'da Motosiklet Tutkusuyla Tanınan Prof. Dr. Mehmet Arslan, 8 Yılda 20'den Fazla Ülke Gezdi

    Trabzon'da motosiklet tutkusuyla tanınan Prof. Dr. Mehmet Arslan, 8 yılda 20'den fazla ülke gezdi. Arslan'ın motosiklet sevgisi 14 yaşındayken babasının aldığı motosikletle başladı. 18 yaşından sonra yurt içinde 60 il gezen Arslan, 2015'ten itibaren yaz tatillerinde yurt dışına seyahat etti. 61 yaşındaki Arslan, 8 yılda Macaristan'dan Hindistan'a, Ukrayna'dan İran'a kadar 20'yi aşkın ülke gezdi. Arslan, gittiği ülkelerde çektiği fotoğraf ve videoları sosyal medya hesabından paylaşıyor. Hedefi Doğu Afrika ve Güney Amerika'yı gezmek olan Arslan, gezileri sırasında kimi zaman hastalara müdahale etmek zorunda kalıyor.

  • Kahramanmaraş'ta depremde kaybettikleri mesai arkadaşlarını anan sağlık çalışanları, Tıp Bayramı'nı buruk kutladı
    14 Mar Kahramanmaraş'ta depremde kaybettikleri mesai arkadaşlarını anan sağlık çalışanları, Tıp Bayramı'nı buruk kutladı

    Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde mesai ve yakın arkadaşlarını kaybeden sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı'nı buruk kutladı. Depremin ardından geçen 1 yılda kaybettikleri mesai arkadaşlarının hüznüyle 14 Mart Tıp Bayramı'nı karşılayan sağlık çalışanları, geçen yılki gibi bu sene de hastalarına şifa olmanın gururunu yaşadı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulundu
    13 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulundu

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Menderes ve Torbalı ilçelerinde halk buluşmalarına katıldı. Özel, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının kalıcı olarak durması için çağrılarını yineledi. Ayrıca, CHP'nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerinin yanında olduğunu ve Filistin'in arkasında olduklarını belirtti.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yağdonduran Tüneli'nin açılışıyla yıllık 253,1 milyon lira tasarruf sağlanacağını belirtti
    13 Mar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yağdonduran Tüneli'nin açılışıyla yıllık 253,1 milyon lira tasarruf sağlanacağını belirtti

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yağdonduran Tüneli'nin açılışıyla yıllık 253,1 milyon lira tasarruf sağlanacağını ve çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlanacağını belirtti.

  • Konya'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı
    13 Mar Konya'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

    Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil ile elektrikli motosiklet çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Rusya'da cezaevinde ölen muhalif lider Navalny'nin yardımcısı çekiçli saldırıya uğradı
    13 Mar Rusya'da cezaevinde ölen muhalif lider Navalny'nin yardımcısı çekiçli saldırıya uğradı

    Rusya'da cezaevinde ölen muhalif lider Alexei Navalny'nin yardımcısı Leonid Volkov, Litvanya'daki evinin önünde çekiçli saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda Volkov'un kolu kırıldı ve başından yaralandı. Olayın siyasi bir saldırı olduğu düşünülüyor.

  • Konya'da motosiklet ile minibüs çarpıştı: 1 yaralı
    12 Mar Konya'da motosiklet ile minibüs çarpıştı: 1 yaralı

    Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazada, motosiklet ile minibüs çarpıştı. Yaralı sürücü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Çatalca'da İETT otobüsünün karıştığı kazada 1 kişi yaralandı
    12 Mar Çatalca'da İETT otobüsünün karıştığı kazada 1 kişi yaralandı

    Çatalca'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, karşı yönden gelen İETT aracına çarptı. Çarpma sonucu bir kişi yaralanırken, kaza sonrası araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

  • Ataşehir'de Kontrolden Çıkan Otomobil Markete Daldı, 1 Kişi Yaralandı
    12 Mar Ataşehir'de Kontrolden Çıkan Otomobil Markete Daldı, 1 Kişi Yaralandı

    Ataşehir'de meydana gelen olayda, bir otomobilin kontrolden çıkarak BİM markete daldığı bildirildi. Kazada bir kişi yaralanırken, olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, sürücü gözaltına alındı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

  • Burdur'da Mermer Bloğu Düşen Tır Şoförü Hayatını Kaybetti
    12 Mar Burdur'da Mermer Bloğu Düşen Tır Şoförü Hayatını Kaybetti

    Burdur'un Yeşilova ilçesine bağlı Çeltek köyünde bulunan bir mermer ocağında tıra mermer yüklenirken üzerine mermer bloğu düşen şoför Mehmet Saray hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Saray, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenaze otopsi için morga kaldırılırken soruşturma başlatıldı.

  • Çorum Alaca'da Trafik Kazası: 1 Ağır 2 Yaralı
    12 Mar Çorum Alaca'da Trafik Kazası: 1 Ağır 2 Yaralı

    Çorum'un Alaca ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Alaca sanayi kavşağında iki araç çarpıştı. Kazada, otomobilin sürücüsü Furkan G. ile diğer araç sürücüsünün eşi Sercan Kurt K. yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Marmaris'te tiner patlaması sonucu hayatını kaybeden işçi toprağa verildi
    12 Mar Marmaris'te tiner patlaması sonucu hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden belediye işçisi düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

  • Burdur'da Taş Ocağında Kaza: Kamyon Şoförü Hayatını Kaybetti
    12 Mar Burdur'da Taş Ocağında Kaza: Kamyon Şoförü Hayatını Kaybetti

    Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan bir taş ocağında çalışan kamyon şoförü, üzerine düşen mermer bloğu sonucu ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan şoför, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenaze otopsi için morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Van'da Ambulans Helikopterle Hasta Sevki
    12 Mar Van'da Ambulans Helikopterle Hasta Sevki

    Van'ın Bahçesaray ilçesinde göğüs ağrısı şikayetiyle tedavi gören 58 yaşındaki hasta, ambulans helikopterle Van'a sevk edildi. Bahçesaray Devlet Hastanesine göğüs ağrısı şikayetiyle başvuran hasta için ileri tetkik ve tedavi kararı alındı. Bölgenin ulaşım sorunu nedeniyle ambulans helikopter talep edildi ve hasta, hastane yakınına inen helikopterle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

  • CHP Milletvekili Barış Karadeniz, Sinopspor maçında ambulans eksikliğine tepki gösterdi
    12 Mar CHP Milletvekili Barış Karadeniz, Sinopspor maçında ambulans eksikliğine tepki gösterdi

    CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Üniversitesi stadında oynanan Sinopspor ile Sinop 1957 Spor maçında ambulans eksikliğine tepki gösterdi. Karadeniz, spor kulüplerinin ambulans için para yatırması gerektiğini belirterek, devletin bu konuda neden görevini yerine getirmediğini sordu. Ayrıca, futbolcuların ve diğer sporcuların ambulanssız maçlara çıkmaması gerektiğini vurguladı.

  • Lisede ki tatbikat gerçeğini aratmadı: Öğrenciler böyle kurtarıldı
    12 Mar Lisede ki tatbikat gerçeğini aratmadı: Öğrenciler böyle kurtarıldı

    Düzce'de gerçekleştirilen deprem tatbikatında mahsur kalan öğrenciler, UMKE ve itfaiye ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı. Tatbikat başarılı bir şekilde sonuçlandı.

  • Tokat'ta Sürücü Kulaklık Takarak Tehlikeli Hareketler Yaptı
    12 Mar Tokat'ta Sürücü Kulaklık Takarak Tehlikeli Hareketler Yaptı

    Tokat'ta bir sürücü, kulaklık takarak aracıyla ilerledi. Bu tehlikeli hareket, diğer araçlardaki yolcular tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Sürücünün sorumsuzluğu büyük tepkiyle karşılandı.

  • Samsun'da 2024 Ocak ve Şubat Ayında 763 Trafik Kazası
    12 Mar Samsun'da 2024 Ocak ve Şubat Ayında 763 Trafik Kazası

    Samsun'da 2024 Ocak ayında polis bölgesinde meydana gelen 763 trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 460 kişi yaralandı. Şubat ayında ise Samsun'da 322'si ölümlü-yaralamalı ve 441'i maddi hasarlı olmak üzere toplamda 763 kaza yaşandı. Türkiye genelinde ise 42 bin 31 kaza meydana geldi ve bu kazalarda 195 kişi hayatını kaybetti, 22 bin 939 kişi yaralandı. Kazalara karışan araçların cinsine bakıldığında ise en fazla otomobil ve motosikletler yer aldı.

  • Düzce'de deprem tatbikatında mahsur kalan öğrenciler kurtarıldı
    12 Mar Düzce'de deprem tatbikatında mahsur kalan öğrenciler kurtarıldı

    Düzce'de gerçeği aratmayan bir deprem tatbikatında mahsur kalan öğrenciler UMKE ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Tatbikata Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı arama kurtarma ekipleri, UMKE, AFAD, itfaiye ve ambulans ekipleri katıldı.

  • Dur ihtarına uymayan alkollü sürücü, polise çarparak kaçtı
    12 Mar Dur ihtarına uymayan alkollü sürücü, polise çarparak kaçtı

    Nevşehir'de asayiş uygulamasında 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, uygulama yapan trafik polisine çarparak kaçtı. Kaçan sürücü olaydan kısa süre sonra ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayda yaralanan polis memuru tedavi altına alındı.

  • Nevşehir'de Asayiş Uygulamasında Kaçan Sürücü Yakalandı
    12 Mar Nevşehir'de Asayiş Uygulamasında Kaçan Sürücü Yakalandı

    Nevşehir'de yapılan asayiş uygulamasında 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, uygulama yapan trafik polisine çarparak kaçtı. Ancak polis ekiplerinin takibi sonucu kaçan sürücü yakalandı. Olayda yaralanan polis memuru ise hastanede tedavi altına alındı. Araştırmalar sonucunda alkollü olduğu belirlenen sürücü ile birlikte bir kişi daha gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Başkent'te EGO otobüsü devrildi: 24 yaralı
    11 Mar Başkent'te EGO otobüsü devrildi: 24 yaralı

    Ankara'nın Sincan ilçesi Temelli mevkiinde EGO otobüsünün devrilmesi sonucu 24 kişi yaralandı. Temelli Beyobası mevkiinde meydana gelen kaza sonucu yaralananlar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere götürüldü.

  • Ankara'da belediye otobüsü şarampole devrildi: 16 yaralı
    11 Mar Ankara'da belediye otobüsü şarampole devrildi: 16 yaralı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 16 kişi yaralandı. Olay, Sincan'ın Beyobası Mahallesinde meydana geldi.

  • Konya'nın Kulu ilçesinde kum yüklü kamyon devrildi, sürücü yaralandı
    11 Mar Konya'nın Kulu ilçesinde kum yüklü kamyon devrildi, sürücü yaralandı

    Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kum yüklü hafriyat kamyonu devrildi ve sürücü yaralandı. Kazanın ardından olay yerine jandarma, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Ankara'da belediye otobüsü şarampole devrildi: 16 yaralı
    11 Mar Ankara'da belediye otobüsü şarampole devrildi: 16 yaralı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 16 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı.

  • Boeing 787-9 Tipi Uçakta Teknik Sorun: 50 Yolcu Yaralandı
    11 Mar Boeing 787-9 Tipi Uçakta Teknik Sorun: 50 Yolcu Yaralandı

    Avustralya'nın Sydney kentinden Şili'nin Santiago kentine gitmek üzere havalanan bir Boeing 787-9 tipi uçakta 'teknik bir sorun' nedeniyle yaşanan güçlü bir sarsıntı sonucu uçak aniden burnuna doğru ani düşüş yaşadı. Tavada fırlayan en az yolcu 50 kişi yaralandı. LATAM Airlines havayolu şirketinden bir sözcü, Yeni Zelanda'nın Auckland kentine iniş yaptıktan sonra bazı yolcuların ve mürettebatın tedavi altına alındığını doğruladı.

  • Şırnak'ta 7 aylık hamile kadın ambulans helikopterle Diyarbakır'a sevk edildi
    11 Mar Şırnak'ta 7 aylık hamile kadın ambulans helikopterle Diyarbakır'a sevk edildi

    Şırnak'ın Silopi ilçesinde yaşayan 7 aylık hamile Şadiye M., kalp çarpıntısı şikayetiyle Silopi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledildi.

  • Ankara'da EGO otobüsü devrildi: 24 yaralı
    11 Mar Ankara'da EGO otobüsü devrildi: 24 yaralı

    Ankara'nın Sincan ilçesi Temelli mevkiinde EGO otobüsünün devrilmesi sonucu 24 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar hastanelere sevk edildi.

  • Konya'da trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı
    11 Mar Konya'da trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı

    Konya'nın Tuzlukçu-Akşehir ilçesi arasındaki kara yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Beyoğlu'nda tartışma sonucu ölüme neden olan sanığın davası başladı
    11 Mar Beyoğlu'nda tartışma sonucu ölüme neden olan sanığın davası başladı

    Beyoğlu'nda yaşanan tartışma sonucu elindeki kalemle kaşına yumruk atan Engin Yalçın'ın hayatını kaybetmesine neden olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık, savunmasında olayın kendisini tahrik ettiğini ve tek bir yumruk attığını söyledi. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için bir sonraki celseye erteleme kararı aldı.

  • Beyoğlu'nda Alkollü Şekilde Kaldırımda Oturan Kişi Tartışma Sonucu Öldürüldü
    11 Mar Beyoğlu'nda Alkollü Şekilde Kaldırımda Oturan Kişi Tartışma Sonucu Öldürüldü

    Beyoğlu'nda alkollü şekilde kaldırımda oturan Engin Yalçın ile iş yeri sahibinin aracına cisim fırlatılması nedeniyle tartışan, tartışma sırasında elinde bulunan sipariş kalemiyle Yalçın'ı alnından yaralayarak ölümüne neden olduğu iddia edilen sanık hakim karşısına çıktı.

  • Şırnak'ta akciğer enfeksiyonu tanısı konulan 2 yaşındaki çocuk ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi
    11 Mar Şırnak'ta akciğer enfeksiyonu tanısı konulan 2 yaşındaki çocuk ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

    Şırnak'ta rahatsızlanan 2 yaşındaki Yasin G'ye akciğer enfeksiyonu tanısı konuldu. Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Ankara Bilkent Şehir Hastanesine nakledilen çocuk, ileri tetkik ve tedavi için sevk edildi.

  • Teravih namazında ölüm! Birden yere yığıldı
    11 Mar Teravih namazında ölüm! Birden yere yığıldı

    Sultangazi'de Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak için camiye giden 64 yaşındaki kişi, namaza dakikalar kala kalp krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı kişi hayatını kaybetti.

  • Marmaris'te tiner patlaması sonucu hayatını kaybeden işçi
    10 Mar Marmaris'te tiner patlaması sonucu hayatını kaybeden işçi

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada ağır yaralanan belediyede görevli işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

  • Hakkari Yüksekova'da Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Ambulans Devrildi
    10 Mar Hakkari Yüksekova'da Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Ambulans Devrildi

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı yoldan çıkan ambulans kaza maddi hasarla atlatıldı. Ambulansın sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildiği olayda, şans eseri ekipler yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Aydın'da alkollü sürücü polisi sürükleyerek yaraladı
    10 Mar Aydın'da alkollü sürücü polisi sürükleyerek yaraladı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde alkollü olduğu tespit edilen bir sürücü, kendisine 'dur' ihtarında bulunan trafik polisini aracıyla sürükleyerek yaraladı. Kovalamaca sonucu yakalanan sürücü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Eskişehir'de Yabancı Uyruklu Çocukların Torpil Atmasıyla Çıkan Yangın Söndürüldü
    10 Mar Eskişehir'de Yabancı Uyruklu Çocukların Torpil Atmasıyla Çıkan Yangın Söndürüldü

    Eskişehir'de bir binanın bodrum katında yabancı uyruklu çocukların torpil atması sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında herhangi bir yaralanma olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Tekirdağ'da Husumetlisinin Kafasına Taşla Saldıran Zanlı Tutuklandı
    10 Mar Tekirdağ'da Husumetlisinin Kafasına Taşla Saldıran Zanlı Tutuklandı

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşanan olayda, N.C. isimli kişi, husumetlisi C.G.'yi takip ederek sokak ortasında kafasına taşla saldırdı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, çevredeki vatandaşlar ise şaşkınlık içinde izledi. Kavgayı ayıran bir vatandaşın müdahalesiyle olay sona ererken, yaralanan C.G. hastaneye kaldırıldı ve polis ekipleri N.C.'yi gözaltına aldı. Zanlı, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Gazze'de İsrail saldırıları sonucu ölü ve yaralı sayısı artıyor
    10 Mar Gazze'de İsrail saldırıları sonucu ölü ve yaralı sayısı artıyor

    Gazze Şeridi'nde devam eden İsrail saldırıları sonucunda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 30.960'a, yaralı sayısı ise 72.524'e yükseldi. İsrail ordusu son 24 saat içinde 82 Filistinliyi öldürürken, 122 kişiyi de yaraladı. Enkaz altında halen ölü ve yaralıların bulunduğu belirtilirken, çoğunluğu çocuk ve kadın olan onlarca Filistinli hayatını kaybetti.

Advertisement