Helikopterle Kurtarılan Kadınlar Doğum Yaptı - Son Dakika
Güncel

Helikopterle Kurtarılan Kadınlar Doğum Yaptı

Artvin'de, 11 Kasım'da meydana gelen sel ve heyelan dolayısıyla yolu kapanan Murgul ilçesinde mahsur kalan ve askeri helikopterle kurtarılan 3 kadın doğum yaptı.

17.11.2015 14:14  Güncelleme: 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de, 11 Kasım'da meydana gelen sel ve heyelan dolayısıyla yolu kapanan Murgul ilçesinde mahsur kalan ve askeri helikopterle kurtarılan 3 kadın doğum yaptı. Vali Kemal Cirit, beraberindeki Artvin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Kerim Yeşildağ ve Tıbbı Hizmetler Başkanı İrfan Akalın ile Artvin Devlet Hastanesi'nde doğum yapan Sibel Baytören (29), Bilgenur Çavuş (26) ve Tülay Kahraman'ı (26), ziyaret etti.Sezaryenle erkek bebek dünyaya getiren anneleri tebrik eden Cirit, bebeklere altın taktı.

Bilgenur Çavuş, Vali Cirit ve yetkililere teşekkür ederek, "Yaşanan durum nedeniyle strese girmiştik. Ne yapacağımızı, hastaneye nasıl gideceğimizi düşünüyorduk. Devletimizden Allah razı olsun, yetkililerimiz bizi helikopterle alarak hastaneye ulaştırdı" dedi. Çavuş, Yeşildağ başta olmak üzere tüm personelin kendileriyle yakından ilgilendiğini belirterek, "Herkese teşekkür ediyorum, çocuklarımızı sağlıkla dünyaya getirdik" diye konuştu.

Helikopterle Kurtarılan Kadınlar Doğum Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Helikopterle Kurtarılan Kadınlar Doğum Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement