Hem Ağladı, Hem Ağlattı - Son Dakika
Güncel

Hem Ağladı, Hem Ağlattı

Hem Ağladı, Hem Ağlattı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda İnegöl, Bursa ve Türkiye derecelerine imza atan TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerine ödül yağdı.

10.05.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda İnegöl, Bursa ve Türkiye derecelerine imza atan TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerine ödül yağdı. Hediyesini aldıktan sonra "Annem" şiirini okuyan okul öğrencilerinden Feride Korkmaz, hem ağladı, hem ağlattı. Küçük öğrencinin gözyaşları içerisinde okuduğu şiiri dinleyenler de de gözyaşlarına hakim olamadı.

Hentbol, futbol, kros, koşu, budokaido, güreş, yüzme, karate ve judo dallarında Türkiye ikinciliği, üçüncülüğü, bölge birinciliği, Bursa birinciliği, ilçe birincilikleri elde eden öğrencilere kupaları ve madalyaları törenle verildi. Öte yandan "İyi Dersler Şoför Amca" projesi kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen afiş yarışmasında üçüncü olan İnegöl TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Feride Korkmaz'a ödül yağdı. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen programa Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, öğrenciler ve velileri katıldı.

Feride Korkmaz'a bir firma tarafından bisiklet hediye edildi. Hediyesini aldıktan sonra "Annem" şiirini okuyan Korkmaz, duygu dolu şiiriyle hem ağladı, hem ağlattı. Küçük öğrencinin gözyaşları içerisinde okuduğu şiiri dinleyen davetliler de gözyaşlarına hakim olamadı. Törende diğer spor dallarında derece alan öğrencilere kupa ve madalyaları takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hem Ağladı, Hem Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement