Düzce Adliyesinde Hem İftar Hem Veda - Son Dakika
Yerel

Düzce Adliyesinde Hem İftar Hem Veda

Düzce Adliyesinde Hem İftar Hem Veda

Düzce Adliyesinde görev yapan ve yaz kararnamesiyle tayini çıkan hakim ve savcılar için hem iftar hemde veda gecesi düzenlendi.

24.06.2015 12:20  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Adliyesi'nde görev yapan ve yaz kararnamesiyle tayini çıkan hakim ve savcılar için hem iftar hemde veda gecesi düzenlendi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesi ile Düzce'den tayin olan hakim ve savcılar için iftarlı organizasyon düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen iftara, Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, protokol üyeleri, hakimler, savcılar ve avukatlar ile adli personel katıldı.

İftar ve veda gecesine ev sahipliği yağan Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, davetliler ile tek tek ilgilenirken, yaptığı konuşmada Adliyenin bir aile olduğunu bu ailenin de Düzce'nin bir parçası olduğunu söyledi.

Güre'nin konuşmasının ardından tayinleri çıkan hakim ve savcılara plaketler verildi. Düzce Cumhuriyet Başsavcı vekili iken İzmir Cumhuriyet savcılığına tayini çıkan Bülent Cebeci'ye plaketini Vali Ali Fidan verdi. Cebeci yaptığı konuşmada, Düzce'yi unutmayacağını söyledi. Gecenin devamında tayini çıkan diğer hakim ve savcılara da plaketleri takdim edildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Adliyesinde Hem İftar Hem Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement