Hemşerilerinden Altunay'a Süpriz Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hemşerilerinden Altunay'a Süpriz Ziyaret

Hemşerilerinden Altunay\'a Süpriz Ziyaret

Aslen Edirne Keşanlı olan İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a Edirne’nin Keşan ilçesindeki hemşerileri sürpriz bir ziyaret yaptı.

15.11.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aslen Edirne Keşanlı olan İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'a Edirne'nin Keşan ilçesindeki hemşerileri sürpriz bir ziyaret yaptı.

Salı günü Ankara'da AK Parti Grup toplantısına katılmak üzere yola çıkan AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve yönetim kurulu üyeleri, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı makamında ziyaret etti.

Burada Altunay ile AK Belediyecilik hakkında görüşmelerde bulunan yöneticiler daha sonra ise Belediye Hizmet binasında bulunan düğün ve nikah salonları ile Sultangazi Belediyesi tarafından yapılan Alışveriş Merkezinde incelemelerde bulundu.

Aksam yemeğinde yöneticilerle bir araya gelen Altunay, kendisine ziyarette bulunarak mutlu eden AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve yönetimine teşekkür etti.

Hüseyin Boyalık'ta Keşan'ı AK Belediyecilikle tanıştırmak için bu tür ziyaret ve çalışmaları yapmaya devam edeceklerini belirterek, Sultangazi Belediyesi'nin çalışmalarını dikkatle ve özenle takip ettiklerini ve Keşanlı olarak Cahit Altunay ile gurur duyduklarını söyledi.

Boyalık, Keşan'ı AK Belediyecilikle tanıştırmak için Cahit Altunay'ın tecrübelerinden yararlanacaklarını ve Keşan halkını hakettiği yaşam standartlarına yükseltmek için ortak projeler üretilmesi gerektiğini ifade etti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hemşerilerinden Altunay'a Süpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement