Hemşireler Günü Ödemiş'te Türkü Gecesiyle Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Hemşireler Günü Ödemiş'te Türkü Gecesiyle Kutlandı

Hemşireler Günü Ödemiş\'te Türkü Gecesiyle Kutlandı

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Hemşireler Günü, İzmir’in Ödemiş ilçesinde düzenlenen türkü gecesi ve folklor gösterileri ile kutlandı.

14.05.2016 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Hemşireler Günü, İzmir'in Ödemiş ilçesinde düzenlenen türkü gecesi ve folklor gösterileri ile kutlandı.

Ödemiş ilçesinde, Hemşireler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikler onlarca kişiyi bir araya getirdi. Türkülerin söylendiği, folklor gösterilerinin sunulduğu gece yoğun ilgi gördü. Ödemiş Kültür Merkezinde düzenlenen programda, Ödemiş Devlet Hastanesi Türk Halk Müziği topluluğu da büyük alkış aldı. Şef İnan Ödemiş yönetiminde Ege Bölgesi başta olmak üzere Anadolu'nun diğer bölgelerine ait türküleri seslendiren topluluğa, bağlamalarda Erkan Demirel, Mesut Akbaba, Hüseyin Onat Özgür Can, kabak kemanede Turgay Bekşen, kavalda Yahya Çelebi, Klavyede Tankut Öter, ritim sazlarda Engin Sucu, Kardelen Sönmez, Mutlu Adakçı eşlik etti.

Gecede konuşan Ödemiş Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Ziya Yurdakonar, hemşirelerin önemine vurgu yaptı. Yurdakonar, "Her yıl Mayıs ayı ikinci haftasında kutlanılan Hemşireler günümüzü bu yıl daha farklı ve daha güzel ve kuru kuru kutlamamak için bir program düzenledik. Düzenlediğimiz programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hemşirelik mesleği sağlık dünyasının olmazsa olmazı bir meslektir. Hemşirelerimiz bizler için çok değerlidir. Her yerde her zaman görev halinde olan hemşirelerimizin gününü kutluyorum" dedi. Program toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Programa, Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Mahmut Badem, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, Ödemiş Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Ziya Yurdakonar, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Telliel, daire amirleri, hemşireler ve hastane çalışanları katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hemşireler Günü Ödemiş'te Türkü Gecesiyle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement