Hemşirelik Haftası" - Son Dakika
Güncel

Hemşirelik Haftası"

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu'nda düzenlenen etkinlikte "Hemşirelik Haftası" kutlandı.

27.04.2016 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu'nda düzenlenen etkinlikte "Hemşirelik Haftası" kutlandı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, kutlama programı çerçevesinde, "Postmodern Hemşirelik Anlayışı: Tamamlayıcı ve Bütünleşik Sağlık Uygulamaları", "2016 ICN Teması" konulu konferans ve "'Hemşirelikte Alan Deneyimleri" konulu panelin de düzenlendiği belirtildi.

Üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, hemşirelerin iş hayatında yaşadığı sorunların ileride göreve başlayacak olan bölüm öğrencilerinin özgüvenleri sayesinde çözüleceğine inandığını kaydetti.

Kılıç, "Bugüne kadar hemşireliğin sorunlarına dair birçok konuşmaya şahit oldum. Ben inanıyorum ki üniversitemizin çok değerli öğrencileri olan sizler, kendinize duyacağınız güven ve mesleğinize olan inanç ile bu sorunları çok hızlı bir şekilde aşacaksınız." diye konuştu.

Hemşirelerin, sağlık hizmeti sunulmasında aktif rolleri olduğunu vurgulayan Kılıç, öğrencilerin aldıkları eğitimler ve edindikleri tecrübelerin mesleklerini kusursuz şekilde icra etmelerini sağlayacağını dile getirdi.

Düzenlenen etkinliğe, rektör yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nimet Karataş, öğretim görevlileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hemşirelik Haftası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement